|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
7.3.2015 20:20:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Paštetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:22:40   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Veliko maščob in sladkorja, čokolade, kaj naj bo drugega, kot dobro :-)


Obetavno user posted image

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:31:19   
Paštetka
Glej. Mast, sol in cuker so za okus. Brez tega ňi žmaja. Brez tega je sicer lahko dobro, ni pa žmajasto. user posted image user posted image

In Nigela je žmajasta. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:39:27   
Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Mast, sol in cuker so za okus. Brez tega ňi žmaja. Brez tega je sicer lahko dobro, ni pa žmajasto. user posted image user posted image




Vem user posted image .

Sem že nasal en hiter recept, ampak ne vem, kaj je double cream? Naj bi bila smetana s 45% maščobe. Je to kisla smetana ali kakšna druga? Nimamo nobene v hladilniku in ne morem pogledati procentov, razen če grem k sosedi user posted image

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:43:40   
Paštetka
Stanka, namesto double cream, lahko vzameš smetano in dodaš v maso žlico do dve mleka v prahu (odvisno od količine mase. ;)

Ženske, okus kreme bo popolnoma drugačen, bolj žmajast. Mmmm. ... No, evo, zdaj sem vam pa izdala skrivnost. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:45:26   
Stanislava_
Misliš smetano za kukanje + mleko v prahu? Kaj je pa double cream, se pri nas sploh prodaja?

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
7.3.2015 20:48:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   [Brisano sporočilo]
7.3.2015 20:49:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:52:55   
Paštetka
Sladko smetano. Ji povečaš maščobo.
Lahko pa tudi dodaš v drugo kremo. Če jo delaš iz kisle smetane. Jaz delam ponavadi kremo iz mascarponeja in sladke smetane, pa potem dodajam okuse (kapučino, nutela, sadje, ....) lahko pa tudi ganaš tako izboljšaš. Ko smetana zavre, odstaviš, vmešaš mleko in dodaš čokolado.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: Kuharce
7.3.2015 20:56:34   
Paštetka
Pa da ne bo katera adaptiranega dodajala. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: Kuharce
8.3.2015 4:14:59   
Hope2

Imam doma vsaj 6 predpasnikov, pa nobenga ne rabim, ceprav kuham vsak dan. Glih 1x na leto si kakega za 5 minut nataknem- zakaj? Nimam pojma, ocitno se mi kaj v glavi takrat premakneuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

Al pa pri njej v receptih velikokrat piše nesoljeno maslo. Dam čisto običajno maslo, ne iščem, ali je soljeno ali ne. Al pa margarino, kar je doma. Nimam bližnjih sosedov user posted image .


V sloveniji so prakticno vsa masla nesoljena- torej ce pise nesoljeno maslo, das obicajno maslo, ki ga v slo kupis. Soljena masla so prav ekstra in zelo slana. Enostavno ne mores zgresit, ker je za nase pojme prevec slano in ce ga uporabljas v peki, bo sladica ornk slana in bljack.

Kar se tice double cream in single cream- komot samo smetano kupis. Ni neke hude razlike v biskvitu ali sladici, v bistvu je niti ni. In slovenska sladka smetana je bolj podobna duoble creamu, razen ce obstaja ze sladka smetana z manj mascobe.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: Kuharce
8.3.2015 10:45:40   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka


IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*


IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Kdo je Nigela?



Una, ki bi jo Kalbo nesel iz kuhinje najprej v spalnico, potem pa lahko kuha user posted image .

Nigella Lawson: http://www.nigella.com/


user posted image user posted image




Ja, če je res enkrat nekaj takega rekel, no user posted image .

Pe če sem iskrena, če bi se z njo našla na samotnem otoku, no,... hehehe. Pa sem drugače izrazito hetero in monogamno usmerjena user posted image



user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: Kuharce
8.3.2015 10:49:09   
kalbo

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

A ima uporabne recepte tudi izven spalnice?

Pravjo, da jih ima, sam men ponavad noben ne ostane v glavi.user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: Kuharce
8.3.2015 10:50:35   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Glej. Mast, sol in cuker so za okus. Brez tega ňi žmaja. Brez tega je sicer lahko dobro, ni pa žmajasto. user posted image user posted image
Bolje da ljulja nego da žulja.

In Nigela je žmajasta. user posted image

Bolje da ljulja nego da žulja.

< Sporočilo je popravil kalbo -- 8.3.2015 10:51:15 >

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: Kuharce
9.3.2015 14:39:47   
ronja
Ne nosim, sovražim nosit predpasnike (čisto rada jih pa delam:D). Nikoli se ne posvinjam po trebuhu, razen, ko sem bila visoko noseča in je bil non stop nekj ena poti... ROke brišem v kuhinjske krpe, ki jih perem po potrebi, verjetno porabimo 1/dan, vendar jih vedno več naenkrat uporabljamo. Če jo dobi mali v roke, gre navadno takoj potem v pranje:D Na splošno če imaš čiste roke, ne umažeš strašno krpe zato, je pa zelo važno, da jo sproti vedno posušiš.
Predpasnik uporablja zelo redko lubi, tamali pa zelo radi (na srečo:).

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?