Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 15.12.2014 12:50:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem jedla. Menstruacije imam vsak mesec, O sluz je tudi prisotna, ter testi so pozitivni. Takrat sem O tudi čutila. Ampak meni ni pomagal, sem pa ga jedla tudi od 5-9 dne, 7 ciklov.
|
|
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 16.12.2014 17:17:52
|
|
|
|
Anonimen
|
ZDRAVO, pri meni enako, sem tudi dobila klomifen in že prvi mesec zanosila, sedaj pa spet delamo na drugem in sem tudi dobila klomifen ter upam na najbolše :)
|
|
|
|
RE: klomifen kljub ovulaciji 16.12.2014 18:35:25
|
|
|
|
Shana86
|
Živjo! Tudi meni je G po 'dejmo še to probat' sistemu za 3 mesece dal klomifen. Sem tudi imela redne cikle, lab hormoni bp, pa smo vseeno poskusili kot zadnji izhod v sili pred laparoskopijo. Seveda nisem zanosila, ker problem ni bil pco, ampak endometrioza. Tako da tiste tri mesece sem bila samo psihično totalno sesuta in s precejšnjimi bolečinami v spodnjem delu trebuha. Glej na to kot samo še eno stopničko do vajinega , mogoče pa celo pomaga in ne bo treba na laparo. Srečno
|
| Stran: [1] |
Kontracepcijaпеперутка16Ali je treba pred nosečnostjo prenehati jemati hormonsko kontracepcijo?Da, vsaj tri mesece prej. (
83%)
Da, manj kot tri mesece prej. (
0%)
Ne. (
17%)
Število vseh glasov: 6Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!