klomifen kljub ovulaciji (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> klomifen kljub ovulaciji (15.12.2014 12:43:14)

Pozdravljene,
ker se z dragim trudiva cca. 1 leto in par mesecev mi je ginekolog predpisal klomofen. Spermiogram je vredu. Menstruacije pri meni so redne, tocne kot ura, ovulacije tudi veckrat cutim, sluzi tudi ne morem zgresit. Zato me zanima tiste ki ste imele redne menstruacije in svoje ovulacije, vam je klomifen kaj pomagal? Vem, da smo si vse razlicne, ampak vseeno. Sem ze kar utrujena od cakanja na magicni plusek in vsak mesec razocarana zaradi m. :/

Klomifen mi je ginekolog predpisal po 1tabletko od 5-9dne.

Hvala za vase odgovore in cim vec pluskov vam zelim.

Anonimen -> RE: klomifen kljub ovulaciji (15.12.2014 12:50:24)

Jaz sem jedla. Menstruacije imam vsak mesec, O sluz je tudi prisotna, ter testi so pozitivni. Takrat sem O tudi čutila. Ampak meni ni pomagal, sem pa ga jedla tudi od 5-9 dne, 7 ciklov.

Anonimen -> RE: klomifen kljub ovulaciji (16.12.2014 17:17:52)

ZDRAVO,

pri meni enako, sem tudi dobila klomifen in že prvi mesec zanosila, sedaj pa spet delamo na drugem in sem tudi dobila klomifen ter upam na najbolše :)

Shana86 -> RE: klomifen kljub ovulaciji (16.12.2014 18:35:25)

Živjo! Tudi meni je G po 'dejmo še to probat' sistemu za 3 mesece dal klomifen. Sem tudi imela redne cikle, lab hormoni bp, pa smo vseeno poskusili kot zadnji izhod v sili pred laparoskopijo. Seveda nisem zanosila, ker problem ni bil pco, ampak endometrioza. Tako da tiste tri mesece sem bila samo psihično totalno sesuta in s precejšnjimi bolečinami v spodnjem delu trebuha. Glej na to kot samo še eno stopničko do vajinega [sm=duda.gif], mogoče pa celo pomaga in ne bo treba na laparo. Srečno [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: klomifen kljub ovulaciji (17.12.2014 10:46:10)

Hvala vsem za odgovore :-)
upam na najboljse za vse nas, ki cakamo pluske :-)

Stran: [1]