Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 9:16:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Elvira kakšne ima to veze z to temo??? Si ena izmed tistih ,ki pač želimo da ti ploskamo nekateri ne rabimo polagat račune in pojasnjevat drugim kaj smo mi ;)
|
|
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 11:05:53
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Elvira kakšne ima to veze z to temo??? Si ena izmed tistih ,ki pač želimo da ti ploskamo nekateri ne rabimo polagat račune in pojasnjevat drugim kaj smo mi ;) Ni bilo povedano nič novega, kar bi "pomagalo" obupani avtorici...
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 11:30:54
|
|
|
|
uškinamama
|
Sama mislim, da teh 230 evrov nebi mogla bolje porabiti in bi znova plačala tudi dvakratno vsoto hM, a imaš otrok-e? Ker življenje je narejeno iz prioritet. In dokler iz teh 230 evrov plačam otroku malico in kosilo v šoli, mu kupim bundo, čevlje in še ostane bo mačka lepo izvolila jesti ostanke hrane oziroma si bo nalovila nekaj za v želodček.
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 11:41:59
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama Sama mislim, da teh 230 evrov nebi mogla bolje porabiti in bi znova plačala tudi dvakratno vsoto hM, a imaš otrok-e? Ker življenje je narejeno iz prioritet. In dokler iz teh 230 evrov plačam otroku malico in kosilo v šoli, mu kupim bundo, čevlje in še ostane bo mačka lepo izvolila jesti ostanke hrane oziroma si bo nalovila nekaj za v želodček. Sodobne mačke tega nimajo v svojem urniku. Ne muči jih.
< Sporočilo je popravil Stanislava_ -- 24.12.2014 11:42:22 >
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 11:43:41
|
|
|
|
uškinamama
|
imam dve doma - še kako si vzamejo čas za kakšno rovko ali siničko . Je pa res , da s polni želodčkom je težko po drevju skakat
|
|
[Brisano sporočilo] 24.12.2014 11:51:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Obupana- iz te situacije ne najdem poti..... 24.12.2014 11:54:39
|
|
|
|
Stanislava_
|
Mačke so ponosne, ko ulovijo miško. Če malo pomislim, je vsak viskas njihovo mučenje.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?