Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 24.9.2005 12:54:30
|
|
|
|
urši*
|
lepo napisano!!!! pa samo , da ste zdravi
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 24.9.2005 16:09:07
|
|
|
|
LARIKA
|
Seven čestitke za Emo,pa da je vse uredu z Emo in da se je končalo tako
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 24.9.2005 19:08:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, tipkovnica bo pregorela od solz, bravo za vašo družinico!
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 25.9.2005 12:40:01
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Tudi jaz sem zelo vesela za vas. Žal pa Bigwahlove porodne izkušnje ne gre odpret, pa bi jo res rada prebrala... LP Pi-kica
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 25.9.2005 13:53:04
|
|
|
|
Tejči
|
Seven, to si pa tako napisala, da so mi kr solzice pritekle. Vso srečo še naprej, pa veselo cartanje
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 25.9.2005 16:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem srečna, da se je lepo izteklo. Seven, tudi jaz sem se drla: NE; ŽELIM RODITI NARAVNO...in hja..heheh,...8cm odprta in sem še zadnji izdihljaj dala od sebe...epiduralnooooooooo...pa sem jo dobila, malo bolje je bilo, bolelo še, ampak je bolje bilo. Če bi še enkrat rodila, bi želela epiduralno. Povej nam kaj o Emi, kdaj jo bomo lahko videli?
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 26.9.2005 21:01:09
|
|
|
|
frutka_
|
Seven čestitam še enkrat za tako lepo in veliko punčko!
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 26.9.2005 23:10:57
|
|
|
|
pravljica
|
seven in ostali družinski kompaniji itak čestitke...BW pa itak zna to povedat čist po "moško" no jaz sem bla na tisti "novi" postelji in sem si jo seveda dvignila oz mi jo je , kot mi je takrat pasalo...ampak sva bila kregana in sem jo mogla nazaj dol spustit , ker baje to med porodom ni dobro (saj pa menda ne ležiš tam če ne misliš rodit )...to je blo pa pol isto kot na "navadni", tak da ne vem v čem je finta aja, mene bi lahk pa še ne vem kako bolelo, pa ne bi blo huje kot epiduralna...jao, da bi mi nekaj v hrbet žokali
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 29.9.2005 9:36:42
|
|
|
|
HuAnita
|
povsem sem ganjena!
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 9.10.2005 12:06:47
|
|
|
|
teta beta
|
Jaz sem čisto out in šele zdaj berem malo za nazaj. Tole je zares luštna porodna zgodba, žal je sicer nadaljevanje bolj žalostno in napeto, ampak važno, da je konec srečen. Moškega vidika pa se žal ne da odpret. Dodajam svoj glas ZA epiduralno. Ko je vmes popustila, je bilo zelo zelo hudo. Takoj ko sem dobila novo dozo, pa so bolečine spustile. Tudi jaz nisem navdušena nad katetri v hrbtenico, ampak znova bi se odločila zanjo kljub hudemu glavobolu drugi dan po porodu. In ko gledam tistih nekaj slik in filmček, ki ga je moj posnel med bolečinsko fazo, bi se skoraj lahko strinjala s tisto anestezistko, ki jo je omenila Seven. Sicer pa važno, da so vsi otročki zdravi, ostalo je postransko...
|
|
|
|
RE: Porodna zgodba, zgodba o Emi 9.10.2005 19:25:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobrodošla mala Ema Levjesrčna ! Kar nekaj solzic sem potočila ob pripovedi tvoje mamice! Ponovno me je spomnila na nepozabno in prečudovito rojstvo našega Filipa in na preživeto moro, ker je moral it 4 dni po rojstvu h kardiologu. Naš srček sedaj bije kot urica in temu smo hvaležni sleherni trenutek!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?