Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vprašanje 4.10.2014 14:20:36
|
|
|
|
LuLu
|
če je to bilo le 1x (par krat) potem ni vredno o tem razmišljat, ne vidim problema v tem... če pa vsak ljubi dan o tem vzgojiteljica govori z otrokom, potem pa pač rečeš naj neha
|
|
|
|
RE: Vprašanje 6.10.2014 9:10:15
|
|
|
|
jona klara
|
to ni normalno, da to otroku govori to je matretiranje otoka okoli stvari na katero je že pozabil, res v naših vzgojnih institucujah je zaposlenih res veliko takih....ko niso ravno za vzgajanje ampak samo zaradi plače tam
|
|
RE: Vprašanje 6.10.2014 9:26:18
|
|
|
|
Polona31
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara to ni normalno, da to otroku govori to je matretiranje otoka okoli stvari na katero je že pozabil, res v naših vzgojnih institucujah je zaposlenih res veliko takih....ko niso ravno za vzgajanje ampak samo zaradi plače tam Ja meni je takšna izjava popolnoma mimo...sicer malega ni prizadelo in ji je rekel ˝sedaj ne bom jokal, ker jaz jokam samo zjutraj˝, ampak...če bi (je) to slišal kateri drugi otrok pa...bi se lahko iz tega razvilo zafrkavanje in resni problem.
|
|
|
|
RE: Jokanje pred odhodom v vrtec 6.10.2014 12:07:50
|
|
|
|
ronja
|
Če bi to rekla enkrat v hecu, bi se hecala nazaj: "ja, zato, ker sem zdaj pri mamici, kjer je bolj fajn kot v vrtcu, pa če je vrtec še tako super:)" Če pa bi otroka zafrkavala večkrat, pa bi ji povedala, da naj se rajši drugače heca.
|
|
RE: Jokanje pred odhodom v vrtec 7.10.2014 8:30:46
|
|
|
|
Polona31
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Če bi to rekla enkrat v hecu, bi se hecala nazaj: "ja, zato, ker sem zdaj pri mamici, kjer je bolj fajn kot v vrtcu, pa če je vrtec še tako super:)" Če pa bi otroka zafrkavala večkrat, pa bi ji povedala, da naj se rajši drugače heca. To mi je bilo povedano tako, kot...da je takšen način lahko reševanje težav z jokom...ampak...zame tiste dve tri solze, ki jih potoči ob slovesu, sploh niso težava, ker...on joka ko grem, potem pa se lepo vklopi v skupino in uživa 100 na uro. Tako da s svojim jokom ne moti skupine (ko pride do igralnice je menda že vse o.k.), tako da...tako jokcanje mislim da ne bi smel biti problem za nikogar. Če bi se pa ponavljale takšne izjave, potem pa...bi lahko nastal problem. Upam da, je pomočnica ˝reševala težavo˝ na takšen način prvič in zadnjič.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?