|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   cvetača
1.7.2014 13:09:23   
mini86
imam ogromno cvetače in bele in zelene-križanec..ena je bila celo težka skoraj 4kg..

no in zdj sm jo pripravila za v skrinjo..ampak tega je reeees oooogromno..

kaj še delate iz cvetače, razen juha, ocvrta, z droptinami, dušena..

a če dam v skrinjo a jo lahko potem odtajam in spaniram al je to najbolš iz sveže..no sj v skrinjo jo tud dam svežo
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: cvetača
1.7.2014 20:27:20   
malaMravljica
Meni je najboljsa v solati, lahko jo razkosckas in pomakas v pivsko testo in speces, fenomenalno, pa v vse vrste minestr, samo kuhana ali pa jo dam k krompirju, malo masla in pretlacim. Juha je tudi zelo dobra ja.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: cvetača
1.7.2014 21:09:20   
mateyka
jaz imam FUL rada cvetačo v solati na ta način:
- skuhaš eno bulo (normalno soliš) in ohladiš
- skuhaš ene 3 jajca
- sesekljaš ali zdrobiš ene 2-3 stroke česna
- zrežeš jajca na male kose in zmešaš s česnom, kisom, oljem in malo soli
- poliješ po cvetači in

dober tek user posted image


aja, pa gratinirana s kuhanim krompirjev v pečici je tud fajn (kisla smetana in mal sira).

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: cvetača
1.7.2014 21:27:34   
Paštetka
Ocvrta cvetača v tempura batter testu

Malo drugačna cvetačna kremna juha:

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling/kremna-cvetacna-juha-s-crno-kumino-in-bucnim-oljem

Ali zame definitivno najboljša oblika cvetače:
http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling/dusena-cvetaca-v-solati



_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: cvetača
1.7.2014 21:50:34   
Stanislava_
O, mljaski, blagor se ti. Poleg vsega, kar je že našteto, je meni dober še cvetačni narastek, pečen v pečici.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: cvetača
1.7.2014 22:50:09   
mateyka
paštetka, v receptu si zapisala, da kis in olje "preprečujeta razkroj bakterij" - a potem jemo tiny-mini mumificirane bakterije al kaj? user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: cvetača
2.7.2014 13:09:54   
Paštetka
Boljše, da ne vidimo tako na tini-mini, kaj vse pojemo in vdihnemo. user posted image

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: cvetača
2.7.2014 13:45:41   
mini86
kako se pa nardi ta gratinirana s sirom v pečici?

a je ista če jo uporabljam zamrznjeno..a jo pred pečenjem/kuhanjem odtajam

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: cvetača
2.7.2014 18:12:15   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

kako se pa nardi ta gratinirana s sirom v pečici?

a je ista če jo uporabljam zamrznjeno..a jo pred pečenjem/kuhanjem odtajam


En recept: http://okusno.je/recept/gratinirana-cvetaca
Drug recept:  http://okusno.je/recept/cvetaca-s-sirovo-omako

Za zamrzovanje ne vem--žal nimamo te sreče, da bi jo v velikih količinah zamrzovali. Po moje je dobro, da se odtaja, da ni narastek preveč voden.

_____________________________

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: cvetača
2.7.2014 20:46:39   
mateyka
jaz zamrznjeno pokuham preden gratiniram. drugače se mi zdi da bi bla surova? user posted image

sta mi pa oba stanina predloga všeč user posted image

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Top 3 božične kulinarične uspešnice
V članku preveri, katere božične uspešnice so najbolj prepričale pare, nosečnice in starše na Ringaraja.net!





slutnja

kdaj ste dojencke zaceli dajati "kravce past"

1m (40%)

2m (21%)

3m (15%)

4m (8%)

kasneje (5%)

nikoli (10%)


Število vseh glasov: 382

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!