Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jok po enem letu in pol 19.9.2005 11:26:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pozdravljeni!
Sem mati 2,5 letne deklice in 3 mesečnega fantka. Taja hodi v vrtec od svojega prvega leta in do sedaj ni bilo nobenih težav, nasprotno veselila se je, da gre v vrtec. V tem letu in pol je bila prestavljena v večjo skupino v jaslih, zamenjala več vzgojiteljic med dopusti. Pa je bilo vse v redu. Sedaj s septembrom pa je šla iz jasli v vrtec. In začela je protestirati, da ne gre v vrtec. Danes zjutraj pa je jokala in se me oklepala, da bi jo kmalu odnesla nazaj domov. Tako se mi je zasmilila. Glede na to, da do sedaj ni bilo nobenih težav, predvidevam, da je nakej narobe. In sumim, da ji vzgojiteljica ni všeč. Taja je nežna in občutljiva deklica, vzgojiteljica pa je stroga in odrezava, kar pa mislim, da ji ne daje občutka varnosti, kot ga je dobivala pri prejšji vzgojiteljici.
Ali mi lahko svetujete, kaj naj naredim. Mož pravi, da se bo v enem mesecu že navadila. Saj ima verjetno prav, samo on zjutraj ne posluša joka, kot ga jaz. Prejšnji teden sem vzgojiteljici tudi omenila, da ne hodi rada v vrtec, pa je rekla, da sem jo presenetila, ker je zelo zgovorna, rada sodeluje pri igrah, ipd. in da ona nima tega občutka.
Če ima katera podoben primer ali nasvet bi bila vesela odgovora!
Lp!
|
|
|
|
jok po enem letu in pol 19.9.2005 11:28:40
|
|
|
|
soncece24
|
sicer nimam izkušenj, ampak mogoče je pa ljubosumna na bratca - on ostane doma pri mamici, ona pa mora v vrtec. se bo že navadila, sploh če joče samo dokler si ti tam, potem pa je mir
|
|
|
|
jok po enem letu in pol 19.9.2005 11:47:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas je bila letos po počitnicah tudi živa groza. Izgubili so eno pomočnico, ki je bila Tiborjeva ljubica. Ne vem, ali ga je to vrglo ali to, da so dobili nove "sošolce", ali pa se je v dobrem mesecu, kar je bil doma, odvadil vrtca. V glavnem, jok in dretje in histerija že doma, potem celo pot in finale v vrtcu. Trajalo je skoraj 14 dni, potem se je pa le unesel. No ja, zdaj, ko je bilo ravno v redu, je pa itak zbolel.
V glavnem, ene "rukne" vsaka sprememba, našega izgleda tudi. Res še malo počakaj, po moje se bo počasi unesla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?