Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zaklepanje avtomobila 12.5.2014 10:59:58
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Na bencinske hodim pa sam na kaksne male, na AC ne grem nikol tankat. ja, tudi jaz ne tankam na AC. Vedno na domačih pumpah. zakaj pa to? ok, razumem v nemčiji, ko je bencin dražji na AC ampak pri nas?
|
|
|
|
RE: zaklepanje avtomobila 12.5.2014 11:00:07
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jaz tudi full slabo zaklepam avto . Imam pa ocitno ( zaenkrat) se sreco ker mi nikoli ni nihce nic ukradel ( verjetno se ustrasijo ko pogledajo v njega, ker je poln "krame", drobtin in papirckov).... Pa okna pozabim zapret, jao....pridem na parking, avto sicer zaklenjen, okna pa sirom odprta ( no, kadar so sirom je se ok, ker se ne opazi da je odprto, problem je ko pustim odprto do polovice...)... A nisi bla ti tista, ko se je z italije peljala z odprtim prtljaznikom vse do hrvaske meje. . Zadnjic sem se tega spomnila, samo res ne vem ktera je bla.
|
|
|
|
RE: zaklepanje avtomobila 12.5.2014 11:04:46
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica Na bencinske hodim pa sam na kaksne male, na AC ne grem nikol tankat. ja, tudi jaz ne tankam na AC. Vedno na domačih pumpah. zakaj pa to? ok, razumem v nemčiji, ko je bencin dražji na AC ampak pri nas? stvar navade, da tankam preden grem.. pa tudi zadnja leta, če sem sama z otrokoma, da se ne zaustavljam na teh AC pumpah Sicer se pa zadnja leta res le bolj po Slo vozim
|
|
|
|
RE: zaklepanje avtomobila 12.5.2014 11:49:03
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jaz tudi full slabo zaklepam avto . Imam pa ocitno ( zaenkrat) se sreco ker mi nikoli ni nihce nic ukradel ( verjetno se ustrasijo ko pogledajo v njega, ker je poln "krame", drobtin in papirckov).... Pa okna pozabim zapret, jao....pridem na parking, avto sicer zaklenjen, okna pa sirom odprta ( no, kadar so sirom je se ok, ker se ne opazi da je odprto, problem je ko pustim odprto do polovice...)... A nisi bla ti tista, ko se je z italije peljala z odprtim prtljaznikom vse do hrvaske meje. . Zadnjic sem se tega spomnila, samo res ne vem ktera je bla. Ha, ha, vedno ko grem v trst umiram od smeha ko se tega spomnem. To je moja cesta spominov ha,ha....ampak - nisem jaz vozila, sem samo ZADAJ sedela
|
|
RE: zaklepanje avtomobila 12.5.2014 20:01:42
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Jaz tudi full slabo zaklepam avto . Imam pa ocitno ( zaenkrat) se sreco ker mi nikoli ni nihce nic ukradel ( verjetno se ustrasijo ko pogledajo v njega, ker je poln "krame", drobtin in papirckov).... Pa okna pozabim zapret, jao....pridem na parking, avto sicer zaklenjen, okna pa sirom odprta ( no, kadar so sirom je se ok, ker se ne opazi da je odprto, problem je ko pustim odprto do polovice...)... A nisi bla ti tista, ko se je z italije peljala z odprtim prtljaznikom vse do hrvaske meje. . Zadnjic sem se tega spomnila, samo res ne vem ktera je bla. Ha, ha, vedno ko grem v trst umiram od smeha ko se tega spomnem. To je moja cesta spominov ha,ha....ampak - nisem jaz vozila, sem samo ZADAJ sedela Tebi se pa dogaja v avtu.. , zadaj ali spredaj
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?