Hope2 -> RE: zaklepanje avtomobila (12.5.2014 6:11:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: koala Jaz avto vedno zaklepam, še ko grem na črplaki plačat je avto zaklenjen. Pa ključi so vedno ločeni od prometne. A to kdo ne dela.......? jaz ne zaklepam avta na črpalki.. ne pustim ključe noter, lahko ga kdaj avtomatsko zaklenem, ker ga drugače povsod zaklepam. na črpalki so kamere, butec tisti, ki bo šel v avto pred kamerami, ko imam torbico, ključe in vse kar je vredno s sabo v trgovini, ko plačujem gorivo [sm=smiley36.gif] Prevec CSI gledas[sm=jezicek.gif]. Na pumpah so povecini kamere, ki so zelo slabe kvalitete, s katerimi si povecini nimajo kaj pomagat. Kaj sele razbrat obraza in cetudi ga razberejo, nimajo baze vseh obrazov. Obraz lahko tudi zakrije s kapuco ali kapo ali gleda dol. In nepridipravi to zelo dobro vejo in zato je se vedno veliko kraj na pumpah, ker nespametni ljudje mislijo, da so varni. V slo oz po evropi zaklepam vedno in povsod. Tukaj pa do predkratkim nisem, saj kraj prakticno ni bilo (sele zdaj zacnejo cvetet) Celo doma pred hiso nisem zaklepala avta (vzrok pokvarjen daljic), vse dokler ni bilo ocitnih znakov, da nekdo ponoci hodi v moj avto spat ali se igrat[sm=zmeden.gif]. Je blo treba menjat avto[sm=smiley36.gif]. Prometna pa nikoli v avtu!
|
|
|
|