darhaha84
|
Naš je imel točno pri enemu letu 80,5 cm in 10,8 kg, ko gledam slike je bil kar bunkica, res pa je da takrat še ni hodil. Ful je rad jedel in vsi so ga pitali (babice, dedki), tako da smo se nekajkrat kar pošteno skregali, ker sem želela,da mu namesto piškotov in drugih sladkih p*** dajo jabolko ali korenje... Samo se niso dali – sploh moji Pil pa je vedno vodo in še vedno jo ima najraje. Je pa res, da naš tamal NE MARA sadja odkar je začel jesti, zato posledično tudi sadnih sokov ne in ne marmelade in sladkarij, ki jo vsebujejo. Ima pa zelo rad korenje, paradižnik, papriko in zeleno solato in zelje v solati, špinačo (poleti mi cel vrt zropa ) – to je nekako to od zelenjave, ki jo je. Jaz sem se nehala sikerati, ker doma tega ne jemo. Zelo redko pa imamo na mizi, kakšne slane prigriske (smoki, čips, arašidi), kadar so obiski. Ponavadi naredim, kar narezek. Tudi kruh čez teden ne jemo (kar ga dobi v vrtcu), ker imamo ob 5:30 kosilo / večerjo. Ima pa zelo rad mleko, tako da ga spije obvezno vsako juto in zvečer eno šalico. Imamo pa domače mleko, ki ga hodiva iskat k kmetu. Naj še to povem, da bo ta mesec star 3 leta in ima 15 kg in 102 cm in meni se zdi čisto ta prav. Tisto nekaj sladkarij, ki jih dobi pri babicah se mu nikjer ne pozna. Po drugi strani pa ko smo bili mi majhni so nas babice in dedki tudi razvajali s sladkarijami in smo bili zelo veseli, ko smo kaj dobili, pa nismo bili debeli in tudi zdravi smo. Tako, da če je vse v mejah normale je ok.
|