|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   uporabniki citroena C3
26.2.2014 12:48:43   
romy
Zdravo,

Ali kdo vozi citroen C3? Kako je zadovoljen, izkušnje....

Namreč, sem v fazi menjave avta, C3 mi je kar všeč, kot sem malo gledala ima tudi majhno porabo...je to res? Kaj pa vzdrževanje? Je drago?
Ne morem in ne morem se odločit...trg je prenasičen z avtomobili....včasih je bilo mnogo lažje user posted image

Moj user posted image prisega na nemce...pravi da ima raje 10 let starega mercedeza, audija, VW kot novega citroena user posted image
tako da njegovo mnenje ne šteje user posted image

Za kakršnokoli izkušnjo bom hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: uporabniki citroena C3
26.2.2014 13:35:46   
noranate
NO, jaz sem sedela noter in mi je fulllll všeč. user posted image No, moj pač popravlja tele jeklene konjičke in tako, s citroeni ni nekih problemov, popravila pa se okol vseh teh avtkov vrtijo tu nekje. Moj pač pravi, da raje citroena kakor renoja user posted image ...
Drugače pa tudi prisega na nemce, ampak nekak najbolj mercedez, ker tile novi golfi, pasati....za to je treba imet kar globok žep, ker so servisi ohoho, pa več različnih tipk je, bolj boli v žepu.
Je tudi odvisno, za kam ta avto rabiš, a je to sam za razvoz otrok, krajše relacije.... Vglavnem, C3 je zares soliden avto, za normalno ceno, za odpeljat se povsod. Srečno! user posted image

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.2.2014 13:42:12   
romy

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Moj pač pravi, da raje citroena kakor renoja user posted image ...

user posted image ne mi o renoju, ga prodajam...ampak sem razmišlala o novem cliu...pa je dec kar pike dobil user posted image Bejž z user posted image renojevim, da ga nikol več pred bajto ne vidim....njegov zadnji stavek na temo renoja user posted image user posted image user posted image

Na vse pristane, samo na renoja ne user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.2.2014 13:45:18   
asyka
Nimam C3, imava pa Citroena doma - Xsara Picasso, na njega sva pa prešaltala iz Xsare copueuser posted image Moj prisega na Citroene, ker malo pijejo, ker imajo vzdržljiv motor in on trdi, da eno izmed boljših šasij, ki ne zarosta tako hitro, kot pri katerih drugih avtomobilih. Če bi jaz izbirala avto bi skoraj zagotovo kupila C3, ampak sva pri nakupu gledala malo naprej in da bo nekoč v avto potrebno dati tudi kakšen otroški sedež ali dva, pa oba sva rada malo bolj kamot v avtu.

The secret of life is hidden in DNA.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
26.2.2014 14:13:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
26.2.2014 14:16:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.2.2014 18:38:23   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: romy

Namreč, sem v fazi menjave avta, C3 mi je kar všeč, kot sem malo gledala ima tudi majhno porabo...je to res? Kaj pa vzdrževanje? Je drago?
Ne morem in ne morem se odločit...trg je prenasičen z avtomobili....včasih je bilo mnogo lažje user posted image

Mali avti so podobni - cena, udobje, poraba. Izbereš, kar ti je všeč, fino je, da kupiš vozilo z uradno garancijo in da imaš solidnega mehanika in ne takega, ki ti menja take žarnice, da stalno crkujejo - to ni problem v znamki vozila, ampak v žarnici,btw.

Kvačkam.
In #štrikam#.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
27.2.2014 9:52:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Stanislava_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.2.2014 10:01:16   
asyka
Cristin jaz bi naslednjic tvojemu avtomehaniku, da preveri napetost ki vodi do zarnic. Mogoce kaj prevec posilja po zicah, ker je to res cudno da bi tako hitro crkovale luci na avtomovilu. Naj poisce vzrok in ne le menjuje pa na ta nacin sluzi...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
27.2.2014 10:04:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu asyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.2.2014 10:24:04   
RIJA*

IZVIRNO SPOROČILO: noranate
Moj pač pravi, da raje citroena kakor renoja user posted image ...

user posted image user posted image user posted image

mi sicer že dolgo vozimo renoje, enih 7 smo zamenjali v zadnjih 10 letih, pa smo vedno zadovoljni...verjetno je odvisno kak naletiš....ker smo imeli tudi dizel laguno dosti nazaj, ko so se čisto vsem neznosno kvarile, naša pa je šla ko urica, razen rednih servisov in potrošnega materiala nič...pa naredimo ogromno kilometrov user posted image

vmes sem imela eno leto tudi citroena, sicer berlingota, pa je bil kot sam avtek prekrasen, sem si naročila onega s stekleno strehoo ampak je bila prevelika potrošnja, pa notranjost je bila iz precej nekvalitetnega materiala....po enem letu so bile fejst vidne obrabe na tapeti, usnju pri menjalniku, pa sem ga vozila samo jaz in v njem nobene robe ali karkoli...

zdaj pa imam mojega pičipokija twingiča in sem super zadovoljna. mali avto, ki se z malo dodatki spremeni v mali kombiuser posted image pa dizel je, močna mašinca in piči miško user posted image

c3 pa je imela prijateljica in je bila z njim zelo zadovoljna.

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.2.2014 10:34:37   
asyka

IZVIRNO SPOROČILO: CHRISTIN

asyka, hvala za pomoč in upam da se zrihta, ker smo res že siti tega, najbolj me pa greje oz tudi moja dva ker smo že k trem različnim mehanikom peljali pa vedno isti šmorn. upam da bojo zdej zrihtal, thank you

To je men moj prišepnil, ko sem ga vprašala, če je to možno, da se komu dogaja. Ga pa ne pelji k navadnemu mehaniku ampak takšnemu, ki se ukvarja z elektorniko avtomobila. Se ločijo glede na te zadeve in klasični mehanik ima le redko o tem kaj dosti pojma, on zna le menjat mehanske dele, ampak načeloma mora pa za diagnostiko vedno imeti zaposlenega nekoga, ki se spozna na elektroniko.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.2.2014 11:14:08   
mojcaziga
Sama sem imela prvega C3, svetlo modrega, davnega leta 2002. Avto super, ni kaj. Res je bilo par podrobnosti motečih, ampak to lahko najdeš pri vsakem avtu. Bil je bencinar in poraba je bila dost velika - to je bilo najbolj moteče. Kolegica je imela dizla in teh težav ni imela. Žarnice mi niso crkovale. Se je pa to zgodilo pri Xsari Picaso in nam je en mehanik, ki se je po 150ih prejšnjih, očitno zadosti spoznal in nam pri akumulatorju namestil "nekaj" in po tistem so žarnice svetile in svetile .....
V glavnem, zdaj imam že dve leti C3 Picasso. Ni najlepši, ampak meni je pomembno, da sedim malo višje, potrebujem tudi dokaj dost prtljažnega prostora, ker običajno razvažam naokoli pol nogometne ekipe user posted image in še Citroeni ponujajo za dobro ceno tudi dosti opreme. V dveh letih nisem imela nobenega problema. Je pa spet bencinar in ja, poraba je večja kot pri kakem cliotu.
moj ima C4 Grande Picasso, zdaj bo 3 leta, dizel in zelo nizka poraba, problema nobenega.

lp

(odgovor članu asyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
27.2.2014 15:40:27   
Frodo Bisagin

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*
zdaj pa imam mojega pičipokija twingiča in sem super zadovoljna. mali avto, ki se z malo dodatki spremeni v mali kombiuser posted image pa dizel je, močna mašinca in piči miško user posted image

Videla sem twingota v avtomobilki nesreci in me ta "pleh debeline za konzervo sardin" nikakor ne privlaci...

to zgodilo pri Xsari Picaso in nam je en mehanik, ki se je po 150ih prejšnjih, očitno zadosti spoznal in nam pri akumulatorju namestil "nekaj" in po tistem so žarnice svetile in svetile .....

Vcasih je problem v kondenzu na nekih stikih...

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu RIJA*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?