Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 10:19:29
|
|
|
|
Hope2
|
evropa: jug francije , spanija in italija. z avtodomom in na razpolago velikoooo casa jadranje po karibih- vsaj 1 mesec. v bistvu bolj lenarjenje na jadrnici. bora bora- nekaj dni bi bilo cist dovolj. predpogoj da denar ni ovira amerika- san francisko in napa- vincek in hrana. new york v casu bozica in novega leta. same sanja, ja
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 10:23:52
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 . new york v casu bozica in novega leta. to pa v filimih zgleda veliko bolje, kot pa v resnici mene vedno nasmeje scena iz fima Home alone....ko tamali sam gleda jelko pri Rockefellerju, pa ga mama najde...in to na božični večer.... menda ja....v rescnici pa to zgleda tak, da se tam okoli in po Times squaru drenjata vsaj 2 mio ljudi
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 10:33:14
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 . new york v casu bozica in novega leta. to pa v filimih zgleda veliko bolje, kot pa v resnici mene vedno nasmeje scena iz fima Home alone....ko tamali sam gleda jelko pri Rockefellerju, pa ga mama najde...in to na božični večer.... menda ja....v rescnici pa to zgleda tak, da se tam okoli in po Times squaru drenjata vsaj 2 mio ljudi smo ze vajeni guzva in vse kar je povezano s tem. bozicni kič, mraz do kosti, guzva, stolpnice, beton, street food... vse to ima nek poseben car za 1x dozivet
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 11:04:38
|
|
|
|
RIJA*
|
to pa itak
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 16:30:44
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 evropa: jug francije , spanija in italija. z avtodomom in na razpolago velikoooo casa jadranje po karibih- vsaj 1 mesec. v bistvu bolj lenarjenje na jadrnici. bora bora- nekaj dni bi bilo cist dovolj. predpogoj da denar ni ovira amerika- san francisko in napa- vincek in hrana. new york v casu bozica in novega leta. same sanja, ja zamujaš najbolj idealen čas za obisk. krasno vreme, turistična mrtva sezona, poceni letalske karte (pred kratkim 700eur povratna iz benetk). Samo da veš Mene vleče še: Islandija (po možnosti v času aurore borealis), Maldivi/Karibi (bi šla pogledat, čeprov nisem ravno morski človek... ampak ajde), Skandinavija, Nizozemska (spomladi), Pariz (ker ga menda moram vidt), Irska & Škotska, Aljaska & Kanada, St. Petersburg. Za letos še ni planov, tko da mogoče se mi pa celo kej uresniči
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 17:27:17
|
|
|
|
RIJA*
|
ena za vse ljubitelje Islandije
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 17:37:13
|
|
|
|
malaMravljica
|
in za vse ljubitelje Avstralije
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 17:41:56
|
|
|
|
malaMravljica
|
in za ljubitelje hrosckov
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 18:37:56
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 evropa: jug francije , spanija in italija. z avtodomom in na razpolago velikoooo casa jadranje po karibih- vsaj 1 mesec. v bistvu bolj lenarjenje na jadrnici. bora bora- nekaj dni bi bilo cist dovolj. predpogoj da denar ni ovira amerika- san francisko in napa- vincek in hrana. new york v casu bozica in novega leta. same sanja, ja zamujaš najbolj idealen čas za obisk. krasno vreme, turistična mrtva sezona, poceni letalske karte (pred kratkim 700eur povratna iz benetk). Samo da veš Ja prijazno no
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 18:58:46
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 bozicni kič, mraz do kosti, guzva, stolpnice, beton, street food... vse to ima nek poseben car za 1x dozivet vse, samo, da ni tega zgoraj
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 19:00:10
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Felicita (po možnosti v času aurore borealis), da, sanjsko
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 19:02:50
|
|
|
|
StrawberrY
|
Islandija, Maldivi. Skromna vem Drugače pa mi ni lepšega dopusta v Dalmaciji, jeseni. Nobene gužve, toplo morje, samotni kraj. Midva z možem sama. Poleg naju pa gora knjig-zame in kolo-zanj. Uff… Mi je pa Dalmacija tako lepa, da enostavno tako lepoto težko kje vidiš . Ko sem vidla od rije slikco - Stobreč, ohh. Sem že na morju.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 19:47:44
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica in za ljubitelje hrosckov Dokler ne visijo krote in podgane posušene kot na tajskem me ti hrošči sploh ne ganejo.
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 20:13:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pastetka, he he zato pa jaz na Tajski nisem upala mesa narocat, ce sva jedla kje, kjer so samo domacini jedli in ni hrana za turiste. Sem se vedno bala, da mi kaj zamenjajo v kuhinji in pristane kaj napacnega na mojem krozniku.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 20:22:24
|
|
|
|
malaMravljica
|
Pisuka, jaz sem pa lih rekla en dan, da mormo nujno dol it in bomo rental en avto in pol se bomo vsake 10 minut vstavili pri komu in bomo kupil neki za jest. Sem pa enkrat tko na ulici od unih, ki na rami nosijo svoj gril, kupila meso na uni palcki in na koncu se mi je zdelo da je koscek ananasa in sem ugrizla tja notri in to jaz, ki je popolnoma nepekoco hrano. Ni bil ananas ampak nek hud cili. Za drugic pa, tiste njihove palacinke z banano in nutelo je enostavno treba jest vsak vecer.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 20:28:37
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Jaz sem mesec dni na tajskem jedla ananas, lubenico, melone in pila sokove. Lahko bi rekla, da sem bila presna si pogrešala kaj takega?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?