Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:12:29
|
|
|
|
alda
|
moja : Skandinavija, Portugalska, Indija, Nova Zelandija in J Amerika
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:17:01
|
|
|
|
Paštetka
|
Hm ... Ležanje v senci na plaži, z glavo na off in vsrkavanje energije. In to lahko dobim že za par € na Hrvaškem. Sem videla že toliko lepega, tako, da je vsedrugo brezveze
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:21:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
Sam da je mir na plaži. Da ni gužve. Da je senca. Da je bar. Da je pivo. In da je poceni. Sanje a?
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:24:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Sam da je mir na plaži. Da ni gužve. Da je senca. Da je bar. Da je pivo. In da je poceni. Sanje a? Ne, mi smo to našli.
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:27:28
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Hm ... Ležanje v senci na plaži, z glavo na off in vsrkavanje energije. In to lahko dobim že za par € na Hrvaškem. Sem videla že toliko lepega, tako, da je vsedrugo brezveze tu se globoko strinjam saj meni tudi..brez tega ne gre...
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:34:30
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Moja: Islandija, Madeira, Nova Zelandija....uh, vse sem zašvicala Dodajam še Avstralijo, Transibirsko železnico in Kanado. Nič ekzotičnega
|
|
[Brisano sporočilo] 24.2.2014 18:53:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 18:54:00
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Moja: Islandija, Madeira, Nova Zelandija....uh, vse sem zašvicala Dodajam še Avstralijo, Transibirsko železnico in Kanado. Nič ekzotičnega Kanada bila :) Transibirska bi tudi...Avtralija pa ni ravno na vrhu mojega seznama
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:00:06
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* Moja: Islandija, Madeira, Nova Zelandija....uh, vse sem zašvicala Dodajam še Avstralijo, Transibirsko železnico in Kanado. Nič ekzotičnega Kanada bila :) Transibirska bi tudi...Avtralija pa ni ravno na vrhu mojega seznama Za Avstralijo pravijo, da je krasna, s čudovitim vzdušjem..In ena znanka vabi že leta, skupaj s ključem za avto..tako da MORA biti na seznamu . Jaz bi še Japonsko. Ne bi pa Afrike, sploh.
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:22:49
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Sam da je mir na plaži. Da ni gužve. Da je senca. Da je bar. Da je pivo. In da je poceni. Sanje a? Ne, mi smo to našli. A zdej bi bila pa ti rada važna al kako? Govori, ženska, govori! -KJE, KJE??! Lahko na ZS
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:33:22
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Jaz bi še Japonsko. jaz pa tega zaradi je-bo-šime ne bi
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:34:23
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor A zdej bi bila pa ti rada važna al kako? Govori, ženska, govori! -KJE, KJE??! Lahko na ZS hahaha, če bo preveč razlagala, bo padel vsaj en izmed teh kriterijev
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:41:48
|
|
|
|
malaMravljica
|
Kuba, Brazilija, Avstralija, Tajska, Vietnam na vrhu seznama.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:43:43
|
|
|
|
malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Sam da je mir na plaži. Da ni gužve. Da je senca. Da je bar. Da je pivo. In da je poceni. Sanje a? Tudi mi imamo to plazo. Sam ne postrezejo pira, nas ne moti, ker imajo najboljsi ananas na svetu.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 19:53:16
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor A zdej bi bila pa ti rada važna al kako? Govori, ženska, govori! -KJE, KJE??! Lahko na ZS hahaha, če bo preveč razlagala, bo padel vsaj en izmed teh kriterijev je na mojem blogu omenjeno. Ni panike za gužvo na plaži, ker je skoraj vsa privat Imam svoj lastni borovec, pod katerim v miru berem knjigo, med tem, ko deca skačejo v vodo, v vodi in mož kuha. Ko se nama s kolegico dvigne, greva na pivo in si spočit oči na kelnarju oz. dokler moški ne pokličejo na kosilo. Kava je 1€, pivo cenejše kot pri nas. Sladoled manj kot € ...
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 20:16:48
|
|
|
|
Izabelina
|
Francija (posebi azurna obala), Anglija (po sledeh kralja Arturja, iskanje svetega grala, Stonehenge, pa sledeh sherloka), pa še posebi London (ker sva se tam z mojim "spoznala" in bi rada šla spet tja) Finska (iz knjig aarta pasiline)... nč posebnega, to kar se tiče potovanj, kar se pa tiče dopusta pa ne menjam hrvaške plaže in morja in naše hiške
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 20:27:25
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor A zdej bi bila pa ti rada važna al kako? Govori, ženska, govori! -KJE, KJE??! Lahko na ZS hahaha, če bo preveč razlagala, bo padel vsaj en izmed teh kriterijev Nam se je nabolj sanjsko obnesel kamp, na nič sanjski lokacijo v Istri. Otrok je imel polno družbe, mati mir za ispijanje kave in odmaranje, avtov nič, prtlage minimalno..še morje je bilo toplo. Sliši se ne nič sanjsko..ampak važno, da je bilo
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 24.2.2014 22:42:18
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ Nam se je nabolj sanjsko obnesel kamp, mi smo zadnji dve leti tudi preživeli v kampu, pa se sprašujem, kak za vraga sem do sedaj lahko hodila po hotelih zakon....za letos smo že zabukirali našo hišico, prvi red do mora, tak, da bodo deca na oku, jaz pa s knjigo in noge na ograjo.... takle luksuz smo imeli 2013...malo za lušte
< Sporočilo je popravil RIJA* -- 24.2.2014 22:46:10 >
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 8:30:48
|
|
|
|
skuštrana
|
Rija, a je to Stobreč? Moja sanjska destinacija je Avstralija. Tja z avinom, tam pa rent a avtodom i pici naokolo. Še malo, še malo....ko to uresničim pa Južna Amerika. Do takrat pa po Evropi malo. Ležanja na plaži imam dovolj do starih let. Tam pri 70 mi bo spet pasalo. Saj je super , kak dan, dva, potem pa postane dolgcas.
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 9:06:43
|
|
|
|
nejcko
|
Povsod, kjer se da laziti okoli in kjer lahko človek vidi čim več stare arhitekture in zgodovinskih stvari. Ležanje na plaži je pa zame matranje, ne pa užitek.
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 9:23:13
|
|
|
|
RIJA*
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Rija, a je to Stobreč? jap. okolica sicer niti malo po mojem okusu, kamp pa super urejen bolj po moji duši je vaš kamp, divjina
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 9:29:53
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana Rija, a je to Stobreč? jap. okolica sicer niti malo po mojem okusu, kamp pa super urejen bolj po moji duši je vaš kamp, divjina No, bomo videli kako bo sedaj, so se ga spravili preurejat....
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 9:50:40
|
|
|
|
RIJA*
|
res? kaj pa delajo?
|
|
|
|
RE: Sanjska destinacija za dopust? 25.2.2014 10:11:26
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: RIJA* res? kaj pa delajo? Ne vem, bomo videli Novo cesto, nove parcele, itd, itd....
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?