Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sunday chwek (al'''''''' kako že?) 19.1.2014 14:55:38
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
apdejtam: in šeeeee pada. baje bo do jutri zjutraj.
|
|
RE: Sunday chwek (al'''''''' kako že?) 19.1.2014 15:00:06
|
|
|
|
mateyka
|
jao.. miš, naj bo čimmanj škode.
|
|
|
|
RE: Sunday chwek (al'''''''' kako že?) 19.1.2014 15:10:15
|
|
|
|
Kerensa
|
Jaz pa sploh ne bom več hodila gledat. Ko in če mi bo zalilo vrt, bom vedela, da je poplava. That's it.
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 15:42:41
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina IZVIRNO SPOROČILO: Ankica Hmmm, misteriozno, res. Uganka za Herkula in Sherlocka :-). zakaj pa Hercula? on je bolj mišica ne bluzi, Poirota je mislila. kako ne veš.. lol, se vid da sm gledala pred kratkim film o Herculu poirot mi še na pamet ni pršu
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 16:12:34
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina lol, se vid da sm gledala pred kratkim film o Herculu poirot mi še na pamet ni pršu no ja, zraven sherlock-a in misterije bi blo logično, da je še en detektiv in ne en stric iz grške mitologije..
|
|
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 16:15:07
|
|
|
|
Izabelina
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina lol, se vid da sm gledala pred kratkim film o Herculu poirot mi še na pamet ni pršu no ja, zraven sherlock-a in misterije bi blo logično, da je še en detektiv in ne en stric iz grške mitologije.. no vsakmu je logično kej druzga ne?
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 16:39:34
|
|
|
|
mateyka
|
not really
|
|
|
|
RE: Sunday chwek (al'' kako že?) 19.1.2014 18:15:00
|
|
|
|
pipapopa
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka hej, da vas malo pozabavam; danes je -30 pri nas in sonček (ki bo kmalu zašel). omg, še v moji skrinji je topleje
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2014 18:29:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Sunday chwek (al'' kako že?) 19.1.2014 18:33:42
|
|
|
|
Kerensa
|
Dobro jutro. Še enkrat, ker sem bila na popoldanskem spancu. In zaenkrat nas še ni poplavilo. Vidim pa, da je cela štala na Miškinem koncu. Bo treba danes poročila gledat.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.1.2014 18:34:03 >
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 18:58:50
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
atova hiša okoli 4ih popoldan. pa še ščije.....
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 19.1.2014 19:00:23 >
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 19:02:30
|
|
|
|
Kerensa
|
Študiram, če bi šla pogledat našo reko... do kam je zlezla.
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 19:07:26
|
|
|
|
pipapopa
|
držim pesti, da voda ne pride do vaših stanovanj
|
|
|
|
RE: Sunday chwek (al'''' kako že?) 19.1.2014 19:10:23
|
|
|
|
Kerensa
|
Jaz malce dvomim, da bo v Ljubljani poplavilo... no, ampak če se spomnim, kako je bilo pred tremi leti na Viču, nisem pa nič več ziher.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?