|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsne bradavice
13.12.2013 12:07:46   
pisckotek
pozdravljene, mene zanima ena stvar..ali je imela katera izjemno obcutljive prsne bradavice pred potrjeno nosecnostjo? sem teden dni pred M, sem bila aktivna ravno v casu ovulacije, ampak tole je pa nevzdrzno..zelo temne barve, strlece in pekoce, kot da sem se soncila.. :)

hvala za pomoc

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 13.12.2013 16:37:12 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prne bradavice
13.12.2013 13:02:36   
zlatolasek
to je bil pri meni prvi pravi znak za N, sicer tega še nisem vedla, ker tudi testa nisem še naredila, ampak ja.....boleče bradavice so bile moj znak za N.....testek ti bo pa kaj več vedel povedat ;)

(odgovor članu pisckotek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2013 13:23:30   
pisckotek
smesno je to, da ze imam dva otroka doma in v bistvu bi me tole totalno presenetilo..in bi morala vedeti znake, ampak tudi ko pride do taksne situacije, hehe..je kot prvic noseca..in verjeli ali ne brskam za znaki..ja 4 leta od zadnjega poroda..je kr dolga no, da se clovek kaj spomni..tu in tam..

poleg tega imam bel izcedek, ki se ga spominjam pri sinu..skratka, vse je naokol obrnjeno..user posted image user posted image

ampak te bradavice, to pa je nekaj novo in hmm..no ja...user posted image

(odgovor članu zlatolasek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.12.2013 12:21:53   
pisckotek
samo potrdim se za katero..pri meni je to znak user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prsne bradavice
17.12.2013 13:38:39   
SU
No, tko močno pri meni ni bilo izrazito. So me pa bolela prsa, taka občutljiva so bila. Ja, ja... bi znalo bit. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?