prsne bradavice (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

pisckotek -> prsne bradavice (13.12.2013 12:07:46)

pozdravljene, mene zanima ena stvar..ali je imela katera izjemno obcutljive prsne bradavice pred potrjeno nosecnostjo? sem teden dni pred M, sem bila aktivna ravno v casu ovulacije, ampak tole je pa nevzdrzno..zelo temne barve, strlece in pekoce, kot da sem se soncila.. :)

hvala za pomoc

zlatolasek -> RE: prne bradavice (13.12.2013 13:02:36)

to je bil pri meni prvi pravi znak za N, sicer tega še nisem vedla, ker tudi testa nisem še naredila, ampak ja.....boleče bradavice so bile moj znak za N.....testek ti bo pa kaj več vedel povedat ;)

pisckotek -> RE: prne bradavice (13.12.2013 13:23:30)

smesno je to, da ze imam dva otroka doma in v bistvu bi me tole totalno presenetilo..in bi morala vedeti znake, ampak tudi ko pride do taksne situacije, hehe..je kot prvic noseca..in verjeli ali ne brskam za znaki..ja 4 leta od zadnjega poroda..je kr dolga no, da se clovek kaj spomni..tu in tam..

poleg tega imam bel izcedek, ki se ga spominjam pri sinu..skratka, vse je naokol obrnjeno..[sm=zmeden.gif][sm=smiley1.gif]

ampak te bradavice, to pa je nekaj novo in hmm..no ja...[sm=smiley1.gif]

pisckotek -> RE: prne bradavice (17.12.2013 12:21:53)

samo potrdim se za katero..pri meni je to znak [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]

SU -> RE: prsne bradavice (17.12.2013 13:38:39)

No, tko močno pri meni ni bilo izrazito. So me pa bolela prsa, taka občutljiva so bila. Ja, ja... bi znalo bit. [sm=smiley1.gif]

Stran: [1]