Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 10.12.2013 14:23:29
|
|
|
|
Radenska_
|
Čao, jaz jo čutim vedno in tudi ob klomifenu sem jo. To kar čutim potrdijo tudi O testi. Lahko si reagirala pa pač ne čutiš jajčnikov, kar je čist normalno, ker ovulacijo čuti samo ene 10% žensk. Lahko pa nisi reagirala in posledično mogoče tudi M ne bo.
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 1:30:18
|
|
|
|
Katte
|
Tako kot je Radenska_ napisala..
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 12:25:27
|
|
|
|
Cikacaka
|
Jaz vse čutim 100x bolj kot ob O brez klomifena. Tudi PMS je prepotenciran...za vse imam občutek, da deluje močneje..prav čutiš, da je telo stimulirano.
|
|
|
|
RE: klomifen - ste čutile ovulacijo? 11.12.2013 12:40:15
|
|
|
|
abc123
|
jaz nisem ničesar čutila, tudi M je bila šibka... je pa uspelo v drugem poskusu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?