|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Novoletna obljuba
5.12.2013 19:10:08   
LuLu
No, da jih preberem user posted image
Katere ste si že dali, koliko ste jih uresničili, kaj bo to leto,...

Jaz si jih ne dajem, nikoli nisem, vem pa, da veliko ljudi to dela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Novoletna obljuba
5.12.2013 19:11:39   
petea
Sem že pred leti nehala z njimi.
Si prihranim čas študiranja in razočaranje nad sabo, ker se takšnih obljub tako ali tako ne držim ...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2013 19:40:38   
aknela123
da bom pospravila shrambo v kleti, v kateri je okrog polovica stvari brezveze tem.
stanje po 11 mesecih od zaobljube: še slabše!!!

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2013 20:09:57   
alda
Obljubim si,da bom uživala življenje , poslušala dobro muzko, jedla kar mi bo pasalo, ...skratka delala tisto kar mi paše! user posted image user posted image

Žal mi vedno tega ne uspe ,se pa trudim!

Drugih "klasičnih " zaobljub ne delam, ker se dovolj dobro poznam in vem, da se jih ne bi mogla držati /npr. da bom vsako pomlad zaćela redno kolesarit, da bom se znebila nepotrebne krame s podstrešja,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil alda -- 5.12.2013 20:11:51 >

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2013 8:16:48   
LuLu
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: aknela123

da bom pospravila shrambo v kleti, v kateri je okrog polovica stvari brezveze tem.

tudi smešno user posted image

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2013 14:22:44   
ronja
Midva napiševa vsako leto seznam želja (in vsako leto je daljši:D, ker pridejo gor navadno želje iz lanskega leta pa še kakšna zraven:D). In potem enkrat v miru sama zvečer prebereva, kaj sva si lani želela, da nama uspe ali da se zgodi (niso obljube, so želje - na ene stvari imava vpliv, na druge ne)... odkljukava kaj se je uresničilo in kaj se (še) ni uresničilo in napiševa za drugo leto in dava v novo rdečo kuverto. Vsako leto se ta datum, ko uspeva bit sama zvečer v miru in dovolj spočita, da se nama da vse to... premakne - sva že delala to marcauser posted image

Kaj si pa daješ take nerealne obljubeuser posted image Mimogrede, če maš tam slučajno kake stare majce, (lahko so strgane ali poflekane, nima veze) ki jih nihče noče nosit, po možnosti pisane in iz nar. materialov, te z veseljem odrešimuser posted image . Sem si obljubila (ne za novo leto, ampak ko sem zvedela, da ne podaljšujejo več pogodbuser posted image ), da razen v izjemnih primerih (če si punci nekaj točno določenega želita recimo) ne bom kupovala blaga (ker je pregrešno drago), dokler ne porabim vsega, kar imam doma ampak doma imam sama bež in temna platna, ki sem jih podedovala:D. Punci bi meli pa seveda pisana mehka oblačila in za to so stare majce super - ko jih skombiniraš, ratajo prav luškane reči:)

< Sporočilo je popravil ronja -- 6.12.2013 14:24:44 >

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2013 15:20:22   
hedviga
Odkar ne kadim več nima ostalo kaj dosti smisla.... user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2013 17:01:59   
LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: hedviga

čestitam!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.12.2013 19:44:37   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Katere ste si že dali, koliko ste jih uresničili, kaj bo to leto,...

No, ne spada ravno v novoletno obljubo, ampak bolj v plan izpolnjevanja obveznosti:
Končno sem se lotila še zadnje večje in komplicirane službene naloge, ki jo še moram končati v teh dneh, a sem z njo odlaaašaaaalaaaa - hm, predolgo, a enostavno nisem imela motivacije, da se prebijem skozi zadevo.
Potem se bom veliko bolj sproščeno prepustila zadnjim tednom letošnjega leta. user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2013 14:17:54   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

čestitam!

Hja kaj pa vem, zdaj je minilo že dobrih 5 let, pa se ne počutim več tak heroj. Čas za novo herojsko dejanje! Mogoče res kako pospravljanje omare ali (!!!!) celo(!!!!) garaže! user posted image user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2013 16:55:54   
LuLu

Hja kaj pa vem, zdaj je minilo že dobrih 5 let, pa se ne počutim več tak heroj. Čas za novo herojsko dejanje! Mogoče res kako pospravljanje omare ali (!!!!) celo(!!!!) garaže! user posted image user posted image

Oooo zame si herojka. Vsi, ki so se rešili odvisnosti, kakršnekoli. Sama sem sicer bolj švoh kadilka, ne skadim veliko, ampak bom enkrat nehala. Nisem še določila katerega leta bo 1.1. ta pravi dan user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
10.12.2013 18:31:52   
hedviga
III hvala!user posted image
Hja, jaz se kadila kar precej in dolgo. Sem imela pa hudooo dober razlog za nehat. Vedno sem govorila, da bom verjetno nehala šele ko bom zanosila. In smo se matral in matral in ko je končno uspelo, je bilo nehat kadit zares lahko. Prej sem pa probavala miljonkrat brez uspeha :-D

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?