ronja -> RE: Novoletna obljuba (6.12.2013 14:22:44)
|
Midva napiševa vsako leto seznam želja (in vsako leto je daljši:D, ker pridejo gor navadno želje iz lanskega leta pa še kakšna zraven:D). In potem enkrat v miru sama zvečer prebereva, kaj sva si lani želela, da nama uspe ali da se zgodi (niso obljube, so želje - na ene stvari imava vpliv, na druge ne)... odkljukava kaj se je uresničilo in kaj se (še) ni uresničilo in napiševa za drugo leto in dava v novo rdečo kuverto. Vsako leto se ta datum, ko uspeva bit sama zvečer v miru in dovolj spočita, da se nama da vse to... premakne - sva že delala to marca[sm=smiley36.gif] da bom pospravila shrambo v kleti, v kateri je okrog polovica stvari brezveze tem. stanje po 11 mesecih od zaobljube: še slabše!!! Kaj si pa daješ take nerealne obljube[sm=jezicek.gif] Mimogrede, če maš tam slučajno kake stare majce, (lahko so strgane ali poflekane, nima veze) ki jih nihče noče nosit, po možnosti pisane in iz nar. materialov, te z veseljem odrešim[sm=smiley36.gif]. Sem si obljubila (ne za novo leto, ampak ko sem zvedela, da ne podaljšujejo več pogodb[sm=jezicek.gif]), da razen v izjemnih primerih (če si punci nekaj točno določenega želita recimo) ne bom kupovala blaga (ker je pregrešno drago), dokler ne porabim vsega, kar imam doma ampak doma imam sama bež in temna platna, ki sem jih podedovala:D. Punci bi meli pa seveda pisana mehka oblačila in za to so stare majce super - ko jih skombiniraš, ratajo prav luškane reči:)
|
|
|
|