|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 13:03:59   
nyna84
Tako sem jezna, da ...

Za sušilni stroj smo že v trgovini podpisali pogodbo za podaljšano garancijo pri zavarovalnici Tilia.

Pred dvema mesecema nam je sušilec crknil, smo poklicali serviserja, ki je popravil ocenil na 200 € (material + malenkost dela). user posted image
Smo debelo požrli ampak smo rekli, da popravimo, ker bo zavarovalnica povrnila stroške.

Stroj je serviser popravil, popravilo smo plačali, pred enim mesecem smo oddali zahtevek za povračilo škode skupaj z vso dokumentacijo (račun iz trgovine, obrazec za podaljšano garancijo, račun serviserja, garancijski list ... ). Ker v enem mesecu ni bilo nobenega odgovora, je mož večkrat poklical na zavarovalnico. Najprej ženske, odgovorne za to področje še ni bilo, potem ni imela časa, potem smo jo spet zgrešili in je ravno odšla z dela (naj omenim, da dela od 12h-15h, ampak je pred 13. in po 14.30 ni mogoče dobiti), zadnjič se je njena sodelavka "spomnila primera" in je možu dejala, da je zadeva rešena in je šla na finance. Po parih dnevih nakazila še vedno ni, zato je mož danes spet poklical na zavarovalnico. So ga vezali na sedež v NM, kjer so mu rekli, da je bil zahtevek zavrnjen in da škode najbrž ne bodo povrnili. user posted image user posted image

Mislim, kaj se grejo? user posted image user posted image

Sva poklicala tudi serviserja, ki je popravilo izvedel, kje bi lahko bil problem, in je povedal, da nisva prva. Ker ga je pred kratkim že klicala ena stranka z istim problemom.

Mislim, kaj pa lahko naredim? Če imam original podpisano pogodbo, s kakšno pravico mi lahko zavrnejo povračilo škode? Ajde, če bi se pokvarilo kaj takega, za kar smo sami krivi, bi razumela (npr. odlomljena vrata, pokvrajen gumb, itd). Ampak okvara v drobovini aparata bi pa že morala biti upoštevana v podaljšani garanciji?

Sicer je to že druga okvara tega sušilca. Predlani smo že uveljavljali škodo, ko je zaribal motor in takrat so nam v enem tednu povrnili stroške (ravno tako se je šlo za 200 €).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 13:39:16   
mateyka
Tilia je meni ena navadna banda.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 13:41:21   
nyna84
Aja, sem zasledila, da je ravno v tej številki revije VIP (ZPS) članek na to temo.
Ima mogoče kdo dostop do vsebine?

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 14:22:58   
mamica deklicam
midva sva imela pri Tiliji zavarovan avto in smo šli čez celo kalvarijo, da so nam priznali škodo in jo povrnili. Ja, jaz imam slabe iskušnje z to zavarovalnico in upam, da ti bo uspelo rešiti v tvojo korist.

(odgovor članu nyna84)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 17:07:41   
kalisi
Ne nehaj "težiti" in takoj jih prijavi na vse možne organe, ki bi utegnili biti pristojni, na primer tržni inšpektorat. Zavarovalnici pred tem pisno zagrozi s prijavo. Sem imela podoben primer in so šele grožnje zalegle. Veliko sreče!

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
3.12.2013 20:20:31   
m_o_i
jaz bi sla zatezit tudi v trgovino, ki je ponujala to zavarovanje....

_____________________________

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu kalisi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
4.12.2013 10:59:56   
Antilopa
Mi smo tudi ravno imeli problem s Tilio... tipična poškodba avta na parkirišču, ampak ne, to ni to user posted image Avto pa zavarovan kolikor je mogoče...
"Na srečo" je smo bili tik pred podaljšanjem registracije in smo brez oklevanja menjali zavarovalnico. Zastopniku Tilie sem pa povedala, da če bodo tako obravnavali škodo, bodo izgubili izgubljali stranke. Žal.

Na VIP sem naročena, tako da če rabiš kakšen prispevek, javi user posted image

_____________________________

Kadar se ti otrok nasmehne, mu zmeraj vrni nasmeh.
Če se ne zmeniš zanj, uničiš njegovo prepričanje, da je svet dober.

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
4.12.2013 11:50:17   
StrawberrY
Tilia, groza od groze.
Mi smo tudi kupili sušilec (v življenju ne kupim nič več kar sliši na ime Electrolux), se nam pokvari. Kličemo serviserja. Pravi, da v vsej dolgoletni praksi še ni videl, da bi se kdaj stroj tako pokvaril in da gre za napako proizvajalca. Ok, on popravi, plačamo in damo odškodninski zahtevek. Nakar me kličejo, da ta okvara ne spada notri v garancijo (podaljšana garancija). Pritisk do plafona. Napišem mail. So še kar sikali in sikali in da ne bodo izplačali. Da ne govorim o ženskah, ki delajo v Kranju, na Tilii, vsakič, ko sem prišla zunaj kofetkale, vlekleuser posted image . Pozdravim, grem notri in čakam in čakam in čakam, da je gospa pokadila do konca…
Z njimi sem se šla sigurno ene dva meseca, vmes sem jim mogla poslati sliko bobna (še dobro, da mi je serviser rekel, da naj ga spravim do takrat, ko bom dobila izplačano odškodnino).
V glavnem toliko časa, da jim nisem zagrozila, da jh bom prijavila, dala v javnost ni zaleglo nič. Šele takrat pa sem imela potem čudežno nakazano v dveh dneh.
Čez par mesecev spet nekaj crkne, samo si niso več upali in sem imela tudi takoj nakazano.

Uf, se vidi, da sem še vedno jezna, samo, da se spomnim na Tiliouser posted image

(odgovor članu Antilopa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
4.12.2013 14:12:12   
mamica deklicam
očitno imamo res vsi probleme s Tilio. Meni je takrat hotel agent tudi hči izprašati, kako je prišlo do nesreče. Halo, triletnico je hotel izprašatiuser posted image . In ko sem slučajno omenila, da je mlajšo merkala tašča in da nam je takrat rekla: kaj vam pa to spredaj visi iz avta? , je šel še do nje. Ga je nahrulila, da ga je kar odneslo nazaj v avtouser posted image user posted image . Je moj nato dobil popiz**** po telefonu in jim je obrazložil, da naj hitro vse uredijo, ker ima namen menjati zavarovalnico.

Ja, očitno jim moraš dobesedno nekaj zagroziti, da se stvar premakne. Ne vem, ali se sploh ne zavedajo, da od nas oni živijo?

(odgovor članu StrawberrY)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
8.12.2013 6:48:58   
kajalin*
Tudi nam Tilia ni povrnila škode na avtu...nikol več te zavarovalnice.

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
8.12.2013 11:36:27   
mateyka
eh, mojega očeta je zbil avto, ki je bil zavarovan pri njih. invalidnega očeta so pijavljali na CSD, da ne skrbimo zanj dobro (da je neprišteven in da jih ne more tožit), tožilki težili da naj nam pošilja dopise za oprostitev sodbe (sem morala prav klicat tja kaj se grejo - se je opravičila in povedala da jo Tilija klicari in prosi za ponovne pošiljke) - vse da bi se izognili izplačilu odškodnine človeku, ki je zaradi te nsreče postal invalid.
poden od podna, ta Tilia.

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
8.12.2013 16:02:26   
korni13
To je najbolj obupna zavarovalnica ( no sej druge tut ne blestijo najbolj). Meni je pred 3 leti en pijan mulc ruknil v avto in podrsal celo stranico. Na koncu so mene obravnavali kot najhujšega kriminalca... no ker sem ful trmasta in težila in težila, da so me bli siti, sem dobila škodo za avto plačano, brez računa, da sem ga dala popravit. Za nagrado in vso prijaznost sem šla pa na drugo zavarovalnico.user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Zavarovalnica Tilia noče povrniti škode
9.12.2013 11:00:50   
nyna84
Smo zrihtali, oz. nam je serviser zrihtal. Je zavarovalnici zatežil, da če ne zrihtajo, ne bo več delal za njih, ker ga spravljajo na slab glas.

Mislim, sej je logično. Ljudje ga kličejo, ker je pooblaščen serviser, čeprav bi lahko sami s svojim majstrom zrihtali za manj stroškov, in na koncu zavarovalnica vseeno noče povrniti stroškov. Normalno, da tudi njemu ni bilo prav.

So pa baje naredili na zavarovalnici spremembo (ne vem, a vse ali samo Tilia). Po novem, ko se aparat pokvari, pokličeš servis, pridejo pogledat, kaj se je pokvarilo, odda obrazec glede škode na zavarovalnico in potem se zavarovalnica odloči, če bo stroške krila.

(odgovor članu korni13)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Pliz help?
tojeto1

Katero ime vam je najbolj všeč?

Tit (28%)

Taj (72%)


Število vseh glasov: 452

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!