|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Moja tamala me ne mara :(
15.9.2005 21:42:03   
BARBARA R.
puncica, bogica si. Ne vem kako te naj potolažim. Pri nas je ravno obratno. Ves čas je bolj navezana name, sedaj ko hodi v vrtec pa še bolj. Tretji teden uvajanja ima mož dopust. Eno uro in pol, od odhoda iz vrca in do mojega prihoda iz službe, je jokala in nergala. Samo skozi vrata sem stopila in usta do ušes, tudi moja. Čisto fino se mi zdi. A, ko je ne morem niti iz naročja odložiti, da bi vsaj kosilo pripravila, je pa že preveč....Eni tako, drugi drugače trpimo. Bo že kako. Upam, da tvoja žalost čimprej mine !

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 26
15.9.2005 21:53:37   
karmy
jau jau... kadar pa je mali z mano pa ne šmirgla nobene ženske okol... pa se tako trudim da bi tud z drugimi tetami igral...ampak ne...mami zakon pravi...čeprav je fajn ampak upam da ga bo minilo...

hvala bogu k ati pride se pa obesi na njega...mam pol jzt mir...no ja nekaterih stvari pač ne sme ati delat ampak mami...spravlat ga spat...

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.9.2005 16:12:45   
niki5
Predvsem poskušaj to jemati čim bolj neprizadeto. Vem, da je težko, ampak otroci to čutijo in ponavadi še bolj kontra kot bi mi želeli odreagirajo.
Pri nas imamo ravno obratno situacijo in je tudi ta včasih težka (za oba), ampak midva mu ne dava izbire in če se je odločil oči da ga bo uspaval ne popustiva, čeprav mali sili k meni. Otroci poskušajo od katere meje lahko gredo, mi smo pa tisti ki mu jo postavimo.

Čim manj se obremenjuj (predvsem pa v takem ipadi ne pokaži spremembe v vedenju in se delaj kot da ni nič), glej na to da je fino da lahko oči prevzame punčko, tako se boš lahko ti več posvetila dojenčku ki pride.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?