|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zelen paradižnik
14.10.2013 17:35:50   
sonček33
Kaj z njim? Kakšen recept? Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zelen paradižnik
14.10.2013 17:38:28   
LuLu
ajvar

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zelen paradižnik
14.10.2013 18:11:08   
Felicita
http://www.kulinarika.net/recepti/13006/ozimnica/ajvar-iz-zelenih-paradiznikov/

http://www.kulinarika.net/recepti/5260/zelenjavne-jedi/tursija/

http://www.kulinarika.net/recepti/10457/ozimnica/marmelada-iz-zelenih-paradiznikov/

http://www.kulinarika.net/recepti/18882/ozimnica/zeleni-paradiznik/

_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zelen paradižnik
14.10.2013 21:24:56   
patrino
Pri nas se že od kar pomnim dela tole:
http://jazkuham.si/srbska-solata-recept-5033

Tudi letos sem jo naredila 12 kozarcev. Nekako nam pride prav pozimi , ko malo primanjkuje sezonske zelenjave in pa takrat, ko je na mizi takšno in drugačno pečeno meso in nam ta solata prija malo za sprememb. Drugače pa jo me z našo srako napadeva tudi kar tako v kombinaciji s polnozrnatim kruhom ali s čim podobnim.


Z rdečim zeljem nam ne gre tako v promet in sem jo naredila le enkrat in še to le nekaj kozarcev. Solata z belim zeljem in ostalo zelenjavo, pride lepo pisana, če pa daš vanjo rdeče zelje, pa ima tako intenzivno barvo, da je vse skupaj takšne roza rdeče barve. Po okusu sicer ni ne vem kakšne razlike, vendar nas doma takšna solata nekako vizualno ne pritegne preveč.

< Sporočilo je popravil patrino -- 14.10.2013 21:28:01 >


_____________________________

felico ne estas mezurita en oro...

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?