Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ponarejena tičino masa pomoč! 10.9.2013 13:50:38
|
|
|
|
mateyka
|
men je to ful lepo (fondant za okrasitev), sam ko mi je tok nagravžen za pojest (preveč sladko in bleh v glavnem) in potem bi to vsi pustili, + ne dajem (in ne zdi se mi smiselno) na torto stvari, ki jih ne pojemo recimo marcipan pa pojem, če z njim oblikuješ ali oblačiš..
|
|
|
|
RE: ponarejena tičino masa pomoč! 10.9.2013 19:04:07
|
|
|
|
elevitka
|
Jaz sicer kupim maso, in obarvam izbrano količino v različne odtenke- vedno zmešam v mehko... in sicer tekočo barvo za živila, nato dam v hladilnik. Enako z dekorjem, najprej obarvam, pregnetem postavim malo v hladilnik da se strdi malo, a ne preveč, saj je lažje oblikovati če ni pretrdo. Ko je oblikovano do konca potem pustim da se strdi.
|
|
RE: ponarejena tičino masa pomoč! 10.9.2013 19:41:42
|
|
|
|
asyka
|
Jaz sem že z njo delala. Barva je lahko kakršnakoli. Jaz ponavadi uporabim kar od dr. Oetkar, tiste tekoče barve. Moraš pa vedeti, da to niso profi barve in npr rdeča je vedno roza. Nekateri uporabljajo barve za jajce barvat, baje tam pride lepa intezivna barva. Jaz z njo cele torte nisem oblačila, ker mi je preveč lepljiva in je vseeno zelo dugačna od prave tičino mase. Se pa da delat lepe figurice. Če ti bo masa pretrda za oblikovanje pa odlično pomaga par sekund mikrovalovke. Ampak res par sekundci, če ne je prevroča
|
|
RE: ponarejena tičino masa pomoč! 10.9.2013 21:32:51
|
|
|
|
elevitka
|
tukajle najdeš profi tekoče barve (so zelo koncentrirane zato je barva močna) ter paste in ostale pripomočke za peko http://pekis.si/trgovina/zivilske-barve-tekoce
|
|
RE: ponarejena tičino masa pomoč! 11.9.2013 11:40:15
|
|
|
|
Andromeda
|
Samo enkrat sem se spravila delat tole wannabe tičina masa in sem jo vrgla stran. In ja, obupno sladko in neokusno...Pa meni je celo pretrda prišla.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?