|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izostanek menstruacije
6.9.2013 19:50:41   
bucka15
Zdravo!sem nova tu na forumu! Nekaj me zanima in me tanima ce je ze katera se srecala oz je imela podobno težavo! Imam fanta, redno sma toti mesec imela spolne odnose vendar brez kakršnekoli zaščite! Zadno menstruacijo sem imela 30 julija, cikluse imam na 28-32 dni! Nikoli mi ni menstruacija delala večjih problemov, prejsnji teden 29. 8 je fant spustil v mene saj sma ti stela pod tiste varne dneve, drug dann sma isto ponovila, sedaj pa je ze teden naokoli in menstruacije se kar nisem dobila jar se nu zdi zeli cudno!do vcerah sploh nusem študirala o zanositvi, kupila sem si vceraj test pokazala sta negativno, odleglo mi je, danes pa naju je z fantom kljub temu prijela panika ki sma malo gledla twh forumih kaj je vse možno! V jajcnikih iman cudno bolečino in v krizu kot da me bolijo ledvice, tudi obcasna slabost in glavoboli so prisotni! Je mozno da sem zanosila kljub temu da so testi negativni,tako ze delama pol leta pa ni bilo nic narobe, je nizni da sem tik pred čakajočo menstruacijo zanosila jljub jao varnim dnevom ker ze tdaj vec to ne verjamem kar sem vse prebrala kaksne možnosti si :/ je mozno da sem prehitro naredila test? ce se menstruacija ne bi pojavila di naslednjega tedna bim mogla test ponovit in obiskat ginekologa?! Prosim za kakšne odgovore in nasvete ce je imela katera kdaj kaj podobnega! Hvala vam v naprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izostanek menstruacije
6.9.2013 22:17:57   
respect
Lahko greš v zdravstveni dom dat kri ,pa tam preverijo v krvi. cene se pa razlikujejo pri nas je cca 10 e .Če bo negativen in še v oktobru ne bo M pa le pojdi k G

(odgovor članu bucka15)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.9.2013 8:47:51   
Tippi
Možno je vse. počakaj še kakšen teden in naredi še enkrat test, ali pa, kot je napisala predhodnica, pojdi v ZD in naj ti vzamejo kri.

(odgovor članu respect)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.9.2013 13:55:13   
SU
Možno, da si prehitro naredila test... Je pa tudi možno, da tako zanosiš (poznam kar nekaj takih, ki so zanosile, ker so gledale le na "varne/ne varne dni")... No, glede na datum posta, pa zdaj itak verjetno že veš kaj je... Upam, da to, kar si želiš.lp

(odgovor članu bucka15)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2013 15:53:40   
zaskrbljenM123
Pozdravljeni!
Tudi jaz sem se upogumila user posted image
Prosim, ce mi lahko pomagate in sicer situacija je taksna. Pred dobrim mesecom dni sem nehala jesti kontracepcijske tabletke Yaz. Jemala sem jih 2 meseca. Ker je bila zelja po user posted image zelo velika, sva z fantom zacela delati na tem. :) ceprav vem da bi bilo dobro, da bi pocakala vsaj kaksna 3 meseca, da se teli scisti. Prvi dan zadne menstruacije je bil 1.9. Glede na ciklus bi jo morala dobiti 29., 30. ker menstruacije ni bilo oz. Je se ni, sem naredila test cez 4 dni. Test je bil negativen user posted image . Sem zelo zaskrbljena, da ni kaj narobe. Ali je mozno, da se mi je ciklus zaradi kontra.tablet prestavil, ali sem noseca, ampak zakaj je test bil negativen? Sem ga opravila mogoče prehitro (čeprav je menstruacija zamujala že 4 dni??) Kaj storiti? user posted image Moram pa povedati, da me ze kaksen dober teden "spika" v jajcnikih. Vcasih je bolecina kar mocna. Tudi prsi imam napete, bradavicke pa na otip rahlo bolece..
Za kakrsenkoli odgovor Vam bom neizmerno hvalezna!!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2013 13:10:54   
SU
Midva sva počakala, po prenehanju jemanja tablet, točno 3 mesece, predno sva začela delat na otročku. In JA, cikel se mi je spremenil... dobila sem daljše M, močnejše ipd. Tako, da ja... je možno, da se ti še ni vse naglihalo... Malo še počakaj. Če M še ne bo, naredi še enkrat test. Najbolj zanesljivo preverjanje kaj je in kaj ni pa je sigurno obisk ginekologa.

(odgovor članu zaskrbljenM123)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?