zaskrbljenM123 -> RE: izostanek menstruacije (5.10.2013 15:53:40)
|
Pozdravljeni! Tudi jaz sem se upogumila [sm=smiley1.gif] Prosim, ce mi lahko pomagate in sicer situacija je taksna. Pred dobrim mesecom dni sem nehala jesti kontracepcijske tabletke Yaz. Jemala sem jih 2 meseca. Ker je bila zelja po [sm=duda.gif] zelo velika, sva z fantom zacela delati na tem. :) ceprav vem da bi bilo dobro, da bi pocakala vsaj kaksna 3 meseca, da se teli scisti. Prvi dan zadne menstruacije je bil 1.9. Glede na ciklus bi jo morala dobiti 29., 30. ker menstruacije ni bilo oz. Je se ni, sem naredila test cez 4 dni. Test je bil negativen [sm=smiley19.gif]. Sem zelo zaskrbljena, da ni kaj narobe. Ali je mozno, da se mi je ciklus zaradi kontra.tablet prestavil, ali sem noseca, ampak zakaj je test bil negativen? Sem ga opravila mogoče prehitro (čeprav je menstruacija zamujala že 4 dni??) Kaj storiti? [sm=zmeden.gif] Moram pa povedati, da me ze kaksen dober teden "spika" v jajcnikih. Vcasih je bolecina kar mocna. Tudi prsi imam napete, bradavicke pa na otip rahlo bolece.. Za kakrsenkoli odgovor Vam bom neizmerno hvalezna!!
|
|
|
|