|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Preeklamsija
26.8.2013 15:57:50   
Flover
Hej Drage moje :) ravno sem naredila test in se je pokazal + . super vesela. to bo moj drugi otrok,privi je star skoraj 5 let. v prvi nosečnosti sem imela zelo velike tezave s pritiskom in potem preeklamsijo. na srečo je bilo tako dolgo vse pod kontrolo in solidno OK, da so se za sprožitev odločili še 2 tedna pred PDP. Zdaj me skrbi kako bo v tej nosecnosti. naj bi se tezave iz prve se stopnjevale. je to res?
hvala vam.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Preeklamsija
26.8.2013 19:48:38   
tinncyka
Jaz ti lahko samo čestitam za + user posted image user posted image
Za druga pa na žalost pojma nimam.

TAJA, 24.1.2010 - 3080g/49cm 12.26h :)

14.6.2008 - nas je zapustil naš mali angelček :'(

(odgovor članu Flover)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2013 20:05:26   
mateyka
...depending on when you had it in a prior pregnancy, and how severe it was. If you had preeclampsia during your first pregnancy, you may get it again. While repeat occurrence is often milder, no one can predict for sure. You should be watched carefully after a preeclamptic pregnancy.

in

If you had preeclampsia in a previous pregnancy, you are at an increased risk of developing it in future pregnancies. Your degree of risk depends on both the severity and the time when the disorder developed in your first pregnancy. In general, the earlier in the pregnancy you developed preeclampsia and the more severe the disorder, the more likely you are to have it again.

in vso srečo ti želim!! user posted image user posted image

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2013 22:29:34   
mayci
Jaz sem imela v prvi nosečnosti (k sreči sicer dokaj pozno, pri 37.tednih) HELLP sindrom, kar je tako kot preeklampsija. Porod so mi sprožili tri tedne pred rokom, ker je bilo moje telo že v precej resnem stanju..
Tudi mene je bilo strah, kako bo pri naslednji nosečnosti. In dobra štiri leta kasneje sem bila drugič noseča, k sreči popolnoma brez zapleta in sem dočakala 40.tednov, svoj PDP in natančno na tisti dan tudi rojstvo svoje user posted image . user posted image
Srečno!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2013 22:50:54   
constanca
Kolegica je imela hudo v prvi nosecnosti, rodila pred 30 tednom.

V drugo ni bilo nobene tezave. Otrok zdrav vse ok.

Srecno! In cestitam!

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.8.2013 10:10:59   
Anonimen
V prvo je pritisk v zadnjem trimesecju povsem pobezljal, kar je vodilo v hospitalizacijo 3 tedne pred PDP in pa sprozitev 2 tedna pred PDP ... s tamalo je bilo vse ok, samo zahirana je bila in zlatencna.
Zdaj v drugo je bilo vse bp.

< Sporočilo je popravil Otika -- 27.8.2013 10:13:45 >

(odgovor članu constanca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.8.2013 9:46:34   
Flover
Super punce! hvala vam za komentarje incestitke. tudi jaz upam, da zdaj ne bo tako hudo, sploh ker imam zacetno tezo -20 kg v primerjavi z zacetno tezo pri prvem porodu...mogoce bo tudi to kaj vplivalo na boljsi potek. vsekakor smo na vezi na to ali kaksno drugo temo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?