|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Beta HCG
17.7.2013 13:22:27   
Anonimen
Zdravo vsem puncam..
Eno kratko vprašanje. 9.7. sem imela krvni test,(zanosila po postopku ICSI) rezultat 883, včeraj pa sem šla na krvnega samoplačniško, ker me je firbec mantral kako mi raste hormon.. In včerajšnji izvid 8560. Je pa točno teden dni narazen in baje naj bi se na 2-3 dni podvajal.
Prosim če ima katera izkušnje in mi pove če je to ok, če hormon raste vredu ali prepočasiuser posted image
Upam da se nimam česa bat..

Hvalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Beta HCG
17.7.2013 14:01:51   
Anonimen
Je pa od zadnje M nekje 5 tednov in 4 dni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.7.2013 14:13:25   
iris1978
Meni se zdi ok, tako da se sprosti in uživaj v nosečnost. Jaz sem imela na krvnem vrednost 600 in ga otem več nisem šla preverjat, ker bi se samo sekirala. Počakaj na UZ, da vidiš svojo pikico in srčka, ki utripa :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.7.2013 14:31:45   
talika81
meni se zdi vredu. drugače pa bodi čim bolj mirna. kmalu imaš verjetno prvi UZ in glede na to, da beta raste, si lahko brez skrbi. uživaj v nosečnosti. user posted image user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.7.2013 8:29:05   
jaz_sem_jaz
Mislim, da bo čisto vredu.

Vsekakor pa bo počasi čas za spremljanje nosečnosti z UZ in ne več po krvi- nad vrednostjo 1000 se vidi že nosečnost na UZ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.7.2013 10:01:47   
Anonimen
Pozdravljene punce, ja imele ste prav , beta je bila super za tiste dni, saj sem že videla moj plodek in srček ki bije, bi pa naj bilo 6 tednov in 4/7..

Presrečna sem in hvala vam vseenouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
24.7.2013 18:13:49   
pupa_b
jaz sem pa danes imela beta hcg 374, transfer sem mela 11.7. zdravnica mi je rekla, da je to ok, ampak zakaj ve govorite o malo visjih vrednostih na dan krvnega testa po transferju? a me naj skrbi, ceprav je test user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.7.2013 18:26:58   
iris1978

IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

jaz sem pa danes imela beta hcg 374, transfer sem mela 11.7. zdravnica mi je rekla, da je to ok, ampak zakaj ve govorite o malo visjih vrednostih na dan krvnega testa po transferju? a me naj skrbi, ceprav je test user posted image user posted image user posted image user posted image

Nič se ne sekiraj, tudi tvoja vrednost ni mala in ni potrebno skrbeti. Če bi bilo kaj narobe, bi te verjetno čez dva dni poslali še na en test, da bi videli, kako hormon narašča. Si pa tudi test delala en dan prej kot jaz in je zato tudi vrednost verjetno nižja. Sicer pa boš verjetno imela kmalu imela tudi UZ in boš videla user posted image kako utripa.

(odgovor članu pupa_b)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2013 7:48:43   
talika81
pupa_b, nikar ne skrbi. tudi jaz sem imela beto na krvnem malo pod 400, pa je sedaj vse vredu. teče že 14 teden. user posted image tako da lepo pozitivno naprej.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu iris1978)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Katera različica?
Februarka08

Lea (68%)

Leja (32%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!