Beta HCG (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Beta HCG (17.7.2013 13:22:27)

Zdravo vsem puncam..
Eno kratko vprašanje. 9.7. sem imela krvni test,(zanosila po postopku ICSI) rezultat 883, včeraj pa sem šla na krvnega samoplačniško, ker me je firbec mantral kako mi raste hormon.. In včerajšnji izvid 8560. Je pa točno teden dni narazen in baje naj bi se na 2-3 dni podvajal.
Prosim če ima katera izkušnje in mi pove če je to ok, če hormon raste vredu ali prepočasi[sm=zmeden.gif]
Upam da se nimam česa bat..

Hvala[sm=smiley31.gif]

Anonimen -> RE: Beta HCG (17.7.2013 14:01:51)

Je pa od zadnje M nekje 5 tednov in 4 dni.

iris1978 -> RE: Beta HCG (17.7.2013 14:13:25)

Meni se zdi ok, tako da se sprosti in uživaj v nosečnost. Jaz sem imela na krvnem vrednost 600 in ga otem več nisem šla preverjat, ker bi se samo sekirala. Počakaj na UZ, da vidiš svojo pikico in srčka, ki utripa :-)

talika81 -> RE: Beta HCG (17.7.2013 14:31:45)

meni se zdi vredu. drugače pa bodi čim bolj mirna. kmalu imaš verjetno prvi UZ in glede na to, da beta raste, si lahko brez skrbi. uživaj v nosečnosti. [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

jaz_sem_jaz -> RE: Beta HCG (22.7.2013 8:29:05)

Mislim, da bo čisto vredu.

Vsekakor pa bo počasi čas za spremljanje nosečnosti z UZ in ne več po krvi- nad vrednostjo 1000 se vidi že nosečnost na UZ.

Anonimen -> RE: Beta HCG (22.7.2013 10:01:47)

Pozdravljene punce, ja imele ste prav , beta je bila super za tiste dni, saj sem že videla moj plodek in srček ki bije, bi pa naj bilo 6 tednov in 4/7..

Presrečna sem in hvala vam vseeno[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

pupa_b -> RE: Beta HCG (24.7.2013 18:13:49)

jaz sem pa danes imela beta hcg 374, transfer sem mela 11.7. zdravnica mi je rekla, da je to ok, ampak zakaj ve govorite o malo visjih vrednostih na dan krvnega testa po transferju? a me naj skrbi, ceprav je test [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

iris1978 -> RE: Beta HCG (24.7.2013 18:26:58)

IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b

jaz sem pa danes imela beta hcg 374, transfer sem mela 11.7. zdravnica mi je rekla, da je to ok, ampak zakaj ve govorite o malo visjih vrednostih na dan krvnega testa po transferju? a me naj skrbi, ceprav je test [sm=zmeden.gif][sm=zmeden.gif][sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif]

Nič se ne sekiraj, tudi tvoja vrednost ni mala in ni potrebno skrbeti. Če bi bilo kaj narobe, bi te verjetno čez dva dni poslali še na en test, da bi videli, kako hormon narašča. Si pa tudi test delala en dan prej kot jaz in je zato tudi vrednost verjetno nižja. Sicer pa boš verjetno imela kmalu imela tudi UZ in boš videla [sm=smiley27.gif] kako utripa.

talika81 -> RE: Beta HCG (25.7.2013 7:48:43)

pupa_b, nikar ne skrbi. tudi jaz sem imela beto na krvnem malo pod 400, pa je sedaj vse vredu. teče že 14 teden. [sm=smiley1.gif] tako da lepo pozitivno naprej.

Stran: [1]