Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gradnja podstrešnega stanovanja? 19.5.2013 21:47:16
|
|
|
|
Felicita
|
mi smo zidali (torej... starši, jaz sem bila takrat še mal premlada, se pa spomnim)... 15 let nazaj skoraj. smo pa dvignili streho za cca pol metra, jo obrnili (pravokotno na prejšnjo lego), podaljšali plato (povečali tloris za cca 15 kvadratov) in naredili stanovanje. začeli smo decembra z zbiranjem papirjev (je bilo treba še za hišo prej nekaj uredit, preden smo se sploh lotili urejanja za novogradnjo), julija smo bili pa vseljeni. nam se je precej mudilo, staršem se pa tudi pod razno ni dalo ubadati z iskanjem in usklajevanjem obrtnikov, smo najeli projektanta, ki je speljal in uredil vse od arhitekturne skice do polaganja laminata in žaluzij na oknih. se pa tut približno ne spomnim o kakšnih zneskih je šlo (tudi če bi se, 15 let je dolgo), samo nam je to super odtehtalo, ker je bila organizacija res ena a.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Gradnja podstrešnega stanovanja? 19.5.2013 22:15:14
|
|
|
|
Veseli očka
|
A pa se morda še slučajno spomniš, kdo je bil ta projektant, seveda če sploh še dela dandanes?
|
|
|
|
RE: Gradnja podstrešnega stanovanja? 20.5.2013 10:02:50
|
|
|
|
darhaha84
|
Mi ravno zdaj adaptiramo hišo in nam delajo Grating M Team (GM Team). Delajo pa od začetka do konca (kar se dogovoriš). Delajo po priporočilu prijatelja, kateremu so delali mansardo in je zelo zadovoljen. Nam edino vode, centralne in elektrike ne bodo delali, ker moj oči dela vodovod in ogrevanje, stric pa elektriko. Za enkrat smo zadovoljni. Naredijo pa predračun in opis del in potem mesečno plačuješ situacije kar dejansko naredijo.
|
|
|
|
RE: Gradnja podstrešnega stanovanja? 20.5.2013 11:04:12
|
|
|
|
Veseli očka
|
darhaha84 Najlepša hvala za informacijo darhaha84
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 23.5.2013 9:44:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Gradnja podstrešnega stanovanja? 29.5.2013 20:11:46
|
|
|
|
tan1
|
podjetje I&S naredi vse od začetka do konca mi smo bili zelo zadovoljni
< Sporočilo je popravil angelika RR -- 29.5.2013 22:27:30 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Kje boste preživeli dopust, če boste šli na morje?V Sloveniji. (
23%)
Na Hrvaškem. (
53%)
V Grčiji/Turčiji. (
8%)
V Egiptu/Tuniziji. (
5%)
Drugje. (
11%)
Število vseh glasov: 11121Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!