|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   povecava prstana
27.4.2013 15:32:38   
malaMravljica
Mogoce pa kdo ve. Rada bi si dala povecat porocni prstan in me zanima koliko priblizno stane ta zadeva. Imam pa dve vrsti zlata, ce to kaj doda k ceni.
Saj mislim uveljavit "garancijo" oz njihovo krivdo, ker sem takrat rekla, da naj mi naredijo velikost kot je zarocni, pa je porocni, gledano s strani neprofija, malo manjsi. Takrat sem bila pac ze v 9 mesecu in mi je bilo receno, da ko ga dobim ga ne smem dat na prst, vrazeverje pac in pol, ko mi ga je na poroki komaj spravil gor sem mislila, da so mi prsti otekli zaradi nosecnosti, pol nekako ni toliko motilo, sedaj pa me in bi rada to dala popravit. Sam ker je garancija ze zdavnej pretekla, bom sam kaksen eur poskusala zbit dol. Se mi pa niti sanja ne koliko to stane. Mogoce kdo ve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: povecava prstana
27.4.2013 15:53:35   
matkica
Pri nama se je tudi zgodilo,da je bil možu,premjahen prstan in sva ga tudi nesla nazaj k zlatarju in nama ga sploh ni hotel povečati,ker naj ne bi ujel vzorca.Tako da sva kar imela borbe da je sploh povečal prstan,koliko sva pa takrat plačala se pa ne spomnim.Upam da bo pri tebi več sreče in da ti bodo povečali.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2013 17:01:17   
LuLu
Sem malo googlala, da te bi ne bo treba user posted image   user posted image

Ena zlatarna ima tak cenik...

http://www.spletna-zlatarna.si/noga/popravilo-nakita

(odgovor članu matkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2013 18:15:41   
malaMravljica
joj LULu kok si zlata. Nisem niti vedla kako naj bo pogledala. V mojo obrambo ti povem, da sem bila sedaj cel popoldne na netu, sem robo dajala na Ebay. Tko. Nisem lenoba. In sedaj me hrbet boli.
Ej, pa to sploh ni drago. Sem se bala, da bo full vec. Zanimiv podatek v tvoji tabelci, tisto Vstavljane user posted image user posted image jaz sem imela v namenu si dat vsake par let se mal kamenckov notri, da bi jih imela mogoce enkrat cez celo rinko. Sam tu pa ne vem, se sme popravljat rinko in nekaj sem brala, da rinka ne sme imet kamenckov notri, ker so to tezave v zakonu. Sedaj imam tri kamencke in zelo malo tezavic, vec kamnckov si zelim, tezavic pa ne.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2013 18:23:18   
petea
malaMravljica,
si samo glede prstana tako vraževerna ali tudi drugače?

P.S.: Kaj pa pomeni, če ima žena 5 kamenčkov, mož pa nobenega v prstanu - da mož nadvse uživa, žena pa ne ali kako? user posted image

P.S.2: Kaj prodajaš?

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.4.2013 18:23:35   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

in nekaj sem brala, da rinka ne sme imet kamenckov notri, ker so to tezave v zakonu. Sedaj imam tri kamencke in zelo malo tezavic, vec kamnckov si zelim, tezavic pa ne.

Si ti malo vraževerna? user posted image
A bom še o tem morala googlat ? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
27.4.2013 18:37:03   
malaMravljica
uff.. ce grem slucajno z avtom ven in mi sosedova crna macka cez cesto stopi se kar obrnem in nazaj v garazo in to full pocasi, da ne zadenem stene v garazi. Na petek 13 sploh ne grem ven, niti ne kuham, poklicem halo pica in jemo, sam pol se pa bojim, da so mi pico zastrupil.

user posted image user posted image user posted image ma ne nisem ne. Sam vprasala sem kaj menite druge. Tko, ker je ze beseda na to temo.

Patea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi user posted image user posted image user posted image

A kaj prodajam, ma zadnjic sem podarjala moje zadevice v st S, sedaj pa prodajam same res lepe zadevice, je pa vse st. S In kar sem podarila ena ze nosi user posted image sem tko vesela.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2013 18:50:22   
petea
Petea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi user posted image user posted image user posted image

Kaj ga torej - Ne ljubi ali Še ljubi?
user posted image

A kaj prodajam, ma zadnjic sem podarjala moje zadevice v st S, sedaj pa prodajam same res lepe zadevice, je pa vse st. S In kar sem podarila ena ze nosi user posted image sem tko vesela.

Ah, torej nič zame. Te je ''premalo skupaj'' zame. user posted image

< Sporočilo je popravil petea -- 27.4.2013 18:51:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 8
27.4.2013 21:06:26   
malaMravljica

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Petea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi user posted image user posted image user posted image

Kaj ga torej - Ne ljubi ali Še ljubi?
user posted image

ker imam na tipkovnici sam s in nic stresc more bit kar n

Ah, torej nič zame. Te je ''premalo skupaj'' zame. user posted image

povej kaj rabis, pa prodam. Sem se odlocila, da bom prodala kar se le da, da bo res v hisi user posted image oh, od malega imam se tok robe, kdaj bom vse stalala nimam pojma.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.4.2013 16:24:38   
Anonimen
Od tega kak prstan imaš je tudi odvisno al ti ga bodo sploh hoteli povečat al ne ... jaz imam naprimer zaročnega od ZC pa mi ga na več kot mislim da 58 ni so hoteli povečat, ker da zaradi posebnega vkovanja diamantkov pol nebo več lepo itd. user posted image oz. oni prstanov z diamanti sploh ne večajo, ampak izdelajo novega, ker če samo povečajo diamantki radi baje ven zletijo. Skratka iz preventive sva si poročnega raje brez kamnov izbrala.

Neposredna povezava do sporočila: 10
28.4.2013 16:40:35   
malaMravljica
user posted image

tega s tremi kamencki. Se da to povecat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.4.2013 16:44:18   
Anonimen
Če imaš iz ZC znajo komplicirat, glede na to, da imajo doživljenjsko garancijo na kamenčke ... za zaročnega so mi rekli, da ena sprememba velikosti je v ceni, če se bom pa kasneje odločila spremenit velikost, bom pa plačala nov prstan, stran bi mi odšteli samo vrednost gramov zlata in diamantkov.

Neposredna povezava do sporočila: 12
28.4.2013 17:10:40   
malaMravljica
ne ne, ni ZC, je ena privat Zlatarna, Potem bodo verjetno naredili. Mogoce mi rata jutri it vprasat. Drugace grem pa k Turkom vprasat, oni bodo pa zihr ;-))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?