povecava prstana (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

malaMravljica -> povecava prstana (27.4.2013 15:32:38)

Mogoce pa kdo ve. Rada bi si dala povecat porocni prstan in me zanima koliko priblizno stane ta zadeva. Imam pa dve vrsti zlata, ce to kaj doda k ceni.
Saj mislim uveljavit "garancijo" oz njihovo krivdo, ker sem takrat rekla, da naj mi naredijo velikost kot je zarocni, pa je porocni, gledano s strani neprofija, malo manjsi. Takrat sem bila pac ze v 9 mesecu in mi je bilo receno, da ko ga dobim ga ne smem dat na prst, vrazeverje pac in pol, ko mi ga je na poroki komaj spravil gor sem mislila, da so mi prsti otekli zaradi nosecnosti, pol nekako ni toliko motilo, sedaj pa me in bi rada to dala popravit. Sam ker je garancija ze zdavnej pretekla, bom sam kaksen eur poskusala zbit dol. Se mi pa niti sanja ne koliko to stane. Mogoce kdo ve?

matkica -> RE: povecava prstana (27.4.2013 15:53:35)

Pri nama se je tudi zgodilo,da je bil možu,premjahen prstan in sva ga tudi nesla nazaj k zlatarju in nama ga sploh ni hotel povečati,ker naj ne bi ujel vzorca.Tako da sva kar imela borbe da je sploh povečal prstan,koliko sva pa takrat plačala se pa ne spomnim.Upam da bo pri tebi več sreče in da ti bodo povečali.

LuLu -> RE: povecava prstana (27.4.2013 17:01:17)

Sem malo googlala, da te bi ne bo treba [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]  [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]

Ena zlatarna ima tak cenik...

http://www.spletna-zlatarna.si/noga/popravilo-nakita

malaMravljica -> RE: povecava prstana (27.4.2013 18:15:41)

joj LULu kok si zlata. Nisem niti vedla kako naj bo pogledala. V mojo obrambo ti povem, da sem bila sedaj cel popoldne na netu, sem robo dajala na Ebay. Tko. Nisem lenoba. In sedaj me hrbet boli.
Ej, pa to sploh ni drago. Sem se bala, da bo full vec. Zanimiv podatek v tvoji tabelci, tisto Vstavljane [sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif] jaz sem imela v namenu si dat vsake par let se mal kamenckov notri, da bi jih imela mogoce enkrat cez celo rinko. Sam tu pa ne vem, se sme popravljat rinko in nekaj sem brala, da rinka ne sme imet kamenckov notri, ker so to tezave v zakonu. Sedaj imam tri kamencke in zelo malo tezavic, vec kamnckov si zelim, tezavic pa ne.

petea -> RE: povecava prstana (27.4.2013 18:23:18)

malaMravljica,
si samo glede prstana tako vraževerna ali tudi drugače?

P.S.: Kaj pa pomeni, če ima žena 5 kamenčkov, mož pa nobenega v prstanu - da mož nadvse uživa, žena pa ne ali kako? [sm=smiley1.gif]

P.S.2: Kaj prodajaš?

LuLu -> RE: povecava prstana (27.4.2013 18:23:35)

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

in nekaj sem brala, da rinka ne sme imet kamenckov notri, ker so to tezave v zakonu. Sedaj imam tri kamencke in zelo malo tezavic, vec kamnckov si zelim, tezavic pa ne.

Si ti malo vraževerna? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]
A bom še o tem morala googlat ? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

malaMravljica -> RE: povecava prstana (27.4.2013 18:37:03)

uff.. ce grem slucajno z avtom ven in mi sosedova crna macka cez cesto stopi se kar obrnem in nazaj v garazo in to full pocasi, da ne zadenem stene v garazi. Na petek 13 sploh ne grem ven, niti ne kuham, poklicem halo pica in jemo, sam pol se pa bojim, da so mi pico zastrupil.

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] ma ne nisem ne. Sam vprasala sem kaj menite druge. Tko, ker je ze beseda na to temo.

Patea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

A kaj prodajam, ma zadnjic sem podarjala moje zadevice v st S, sedaj pa prodajam same res lepe zadevice, je pa vse st. S In kar sem podarila ena ze nosi [sm=smiley1.gif] sem tko vesela.

petea -> RE: povecava prstana (27.4.2013 18:50:22)

Petea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kaj ga torej - Ne ljubi ali Še ljubi?
[sm=smiley36.gif]

A kaj prodajam, ma zadnjic sem podarjala moje zadevice v st S, sedaj pa prodajam same res lepe zadevice, je pa vse st. S In kar sem podarila ena ze nosi [sm=smiley1.gif] sem tko vesela.

Ah, torej nič zame. Te je ''premalo skupaj'' zame. [sm=jezicek.gif]

malaMravljica -> RE: povecava prstana (27.4.2013 21:06:26)

IZVIRNO SPOROČILO: petea

Petea, to pomeni, da je moz srecno porocen in ima super zeno, zena pa ni srecna v zakonu in ima smotanega moza, ki ga e ljubi [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Kaj ga torej - Ne ljubi ali Še ljubi?
[sm=smiley36.gif]

ker imam na tipkovnici sam s in nic stresc more bit kar n

Ah, torej nič zame. Te je ''premalo skupaj'' zame. [sm=jezicek.gif]

povej kaj rabis, pa prodam. Sem se odlocila, da bom prodala kar se le da, da bo res v hisi [sm=smiley1.gif] oh, od malega imam se tok robe, kdaj bom vse stalala nimam pojma.

Anonimen -> RE: povecava prstana (28.4.2013 16:24:38)

Od tega kak prstan imaš je tudi odvisno al ti ga bodo sploh hoteli povečat al ne ... jaz imam naprimer zaročnega od ZC pa mi ga na več kot mislim da 58 ni so hoteli povečat, ker da zaradi posebnega vkovanja diamantkov pol nebo več lepo itd. [sm=zmeden.gif] oz. oni prstanov z diamanti sploh ne večajo, ampak izdelajo novega, ker če samo povečajo diamantki radi baje ven zletijo. Skratka iz preventive sva si poročnega raje brez kamnov izbrala.

malaMravljica -> RE: povecava prstana (28.4.2013 16:40:35)

[img]http://www4.slikomat.com/13/0428/hpr-P22713.jpg[/img]

tega s tremi kamencki. Se da to povecat?

Anonimen -> RE: povecava prstana (28.4.2013 16:44:18)

Če imaš iz ZC znajo komplicirat, glede na to, da imajo doživljenjsko garancijo na kamenčke ... za zaročnega so mi rekli, da ena sprememba velikosti je v ceni, če se bom pa kasneje odločila spremenit velikost, bom pa plačala nov prstan, stran bi mi odšteli samo vrednost gramov zlata in diamantkov.

malaMravljica -> RE: povecava prstana (28.4.2013 17:10:40)

ne ne, ni ZC, je ena privat Zlatarna, Potem bodo verjetno naredili. Mogoce mi rata jutri it vprasat. Drugace grem pa k Turkom vprasat, oni bodo pa zihr ;-))

Stran: [1]