Dilove*
|
Tippi Ja ljubezen do partnerja je definitvno vse to kar si ti naštela. Je pa tudi partnerska ljubezen različna (to sem jaz želela povedat vidiš) vsak namreč malce drugačno ljubezen potrebuje,želi ,išče.Nekateri rabijo več posvečanja en drugemu,da skupaj nekam grejo, nekaterim pa bolj odgovarja,da so doma in se pogovarjajo o tisoč in eni stvari. Nekateri ne potrebujejo več kot to da zna partner skuhat pa da dobr zgleda.To je za njih ljubezen. Nekateri si želijo nekoga s katerim si bosta delila isto ljubezen do nekaterih stvari..do smučanja,hribolazenja, kolesarjenja... Nekateri važno,da najdejo nekoga,da niso sami.in to jim je to. Nekateri od teh tudi v ljubezni iščejo globji pomen-"sorodno dušo". In vsakemu je "sorodna duša"oz"pravi človek za njega" drugačen človek.. saj smo si drugačni? Kaj je tu nelogičnega? Saj že po naju dveh vidiš, da sva si različni..ti si zadovoljna in srečna v zvezi ,ki je očitno drugačna od zveze v kateri sem jaz. Nevem pa kaj si hotela povedati s tem da je pomembno,da si v zvezi svoboden,da rasteš, se razvijaš. Ker to je seveda res! Saj jaz in moj mož nisva zdaj na silo en drugemu prepovedala enih stvari..tega nesmeš,tega nesmeš..pa negreva se neke vojske ej!ha ha Nama tako odgovarja,tako sva srečna.prostovoljno. Sva vse en drugemu in to nama je to. Ne, ne hodiva ven zvečer en brez drugega(to ne pomeni da skoz čepiva doma-ven greva skupaj) ,ne pogledava za drugimi. (Jih vidiva, saj mava odprte oči itak.. :D) samo naju ne zanimajo.sva lepa,všeč samo en drugemu. in moj mož nima ženskih prijateljic s katerimi bi se posamezno družil,jaz pa ne moških prijateljev s katerimi bi se posamezno družila .Pa to ne pomeni, da se ne razvijava/rasteva. Vsaj zame to ni rast in razvijanje! ? Rast in razvijanje je ustvarjanje,branje,pogovarjanje,napredovanje v stvareh, ki te veselijo...itd. Vsaj pri nas.. Anonimen Jaz sem ti hotela le pomagat,dat mogoče kakšen koristen nasvet, malo grdo, da napišeš potem: Ubogi partner. Ubogi on ..uboga jaz.. saj imava namreč isto mnenje. Midva sva srečna:) nama nič ne manjka. Lahko bi pa tudi jaz zate rekla,da si uboga, ker nisi zadovoljna..ampak sem ti pa želela pomagat, da bi bila. Z igricami pa neboš prišla do tega, le z odkritostjo. Ronja Hvala,da razumeš in sprejemaš drugačnost. Sem že misla, da boš huda,ki sm ti tko napisala:D Ja ljudje smo različni ,jaz sem si vedno želela biti vse enemu človeku.ti ne. Ti imaš drugačne poglede na prijateljice, jaz bi tej dotični gospodični kar zobe popravila (sej se hecam)/ali pač ne:D Nemaram ljudi, ki si dovolijo tako daleč, da nekaj takega sploh izustijo! razumem kar si želela povedat,da ni da nespoštuje tebe(saj te niti ne pozna) in pač proba. Ampak še vedno pa pravim,da očitno ne spoštuje ljubezni med dvema človekoma. Nima nekih vrednot, če bi šla z takim, ki je v zvezi ali poročen.kakorkoli.in takih nemoralnih ljudi nemaram. Glede svobode smo si tudi različni...jaz ne rabim svobode,da grem nekam sama brez partnerja.Js sm pač njegov klop,on pa moj:D Greva tudi kam sama ,služba, kak družinski obisk,trgovina,sprehod z tamalo..ker ljudje smo časovno omejeni pa utrujeni pa se nam neda. To itak, čeprav greva še najraj skupi:D Sam vn zvečer pa ne hodiva sama, ker ne želiva in nama ni do tega.To nama ne odgovarja. In vidiš kljub temu ,da sva si različne..še vedno sva se uspeli sporazumet in sprejemava drugačnost ! to me zelo veseli ! LP
|