zaspancek1
|
liliana, se strinjam, da se je treba pritožiti pravilno. Samo kaj pa lahko storiš, če se tako pritožiš in priložiš vse potrebno, pa ti vseeno zavrnejo s tako obrazložitvijo, ki ni nikakršna. En kratek stavek, da so podatki pravilni, najbrž ne more biti vse. Celoten odgovor ministrstva je pravzaprav en mušter, kjer niti spola niso uspeli popraviti, pustili pa so notri tudi kup stvari, na katere se niti nisi pritožil (torej zakaj je potreben stavek, da se tudi to zavrne?) Tudi meni se je to zdelo skoraj nemogoče, samo ko imam pa en tak zmazek doma, pa verjamem, da je res vse mogoče. Žal. In kaj potem? Se greš tožarit na Delovno in socialno sodišče? Redki so takšni. Se strinam, da ima premoženje tudi vrednost in da je pač to treba upoštevati, tako kot tudi vse ostalo. Sem absolutno za to. Samo naj bo to enotno, ne pa da so nekatere stvari odvisne od tistega, ki to obravnava. Pa napake - seveda se pojavljajo, samo da pa bi potem na ministrstvu kot drugostopenjskemu organu pritožbe reševali tako, kot je treba, bi pa najbrž lahko upravičeno pričakoval. Tako pa mi najbrž lahko upravičeno dvigne pritisk, ko prejmem po dobrih desetih mesecih en tak zmazek kot odgovor. Mah, sem že napisala - se res ne grem več - naslednje leto bomo itak presegli tisti cenzus za OD, tako da se vsaj glede tega ne bomo obremenjevali. Glede plačila vrtca pa bomo že preživeli. Če le ne bom naletela spet na tisto kokoš, ki misli, da je stanovanjski kredit samo tisti, s katerim kupiš stanovanje. Da bi mogoče lahko tudi hišo zidal ali obnavljal - neee, to pa ni mogoče. To pa ni stanovanje po njeno. Še dobro, da se mi to zdi sedaj smešno...
|