Lukka
|
Draga Pich! Zgodbo si začela zelo napadalno in ne da mi srček, da bi verjel, da si zgolj "od države" ogoljufana, izpljunena iz pravičnega sistema, skratka da si državljanka, ki se bori z mlini na veter, nevedoča kje so meje te okrutne države. Mož, pravniki, prednostno reševanje vloge.... Očitno si ženska, ki obvlada sistem te države (ovo tamo, ovo vamo, mimo vrste, v žepe čvrste). Pravnika si najela, da bi ti pomagal odpraviti krivico? Koga naj najamejo punce tukaj gor, ker so tebe prednostno obravnavali? Glej, oprosti, zdiš se mi ženska, ki enostavno hvatiš krivine in ko te užgejo po prstih prideš sem gor in želiš dobiti neke ljudi, ki se bodo v tvojem imenu borili, ti boš pa na čelu te kolone. Na koncu pa pravice potegnila ti, ostali pa se bodo obrisali pod nosom?! Kje si pa prej bila? Zakaj pa nisi prišla sem gor in rekla, punce, da se da se hitreje odloči, mene bodo prednostno obravnavali, zato ker bom storila to in to? Iskreno upam, da ne zvenim nesramno, ampak lepše jaz tega ne morem zavit v celofan. Spodbujanje nekih medijskih zgodb je pa početje, ki zame nima nikakršnega ugleda. Mediji niso pravna država. Gospa Pich - pravna država se začne pri posamezniku in nadaljuje na sodiščih. Poleg tega pa bi rad rekel še en stvar - pa ne zato, ker sem sam istospolen, temveč zato, ker ne moremm verjetn da ljudje niste striktni in načelni pri vsem. Dve leti nazaj ste zavrnili družinski zakonik. Jaz sem ga bral na internetu. Odličen zakon, zgolj ZA zaščito malčkov in staršev. Noro!!! Res Noro! Zavrnili ste ga??? Zato, ker je menda en tip po Brezjah letal in nabiral neke volilne glasove da gre za to da "pedri ne bodo imeli otrok". Mislim, jaz tega ne razumem. Sicer ne živim v tej državi, ampak mi ja pa tako bizarno to izgledalo, da tukaj sosedom sploh nissem upal povedat, kakšen zakon ste zavrnili. Pa za vse otroke so bile super stvari notri dodane. Ampak ne, ste ga zavrnili. S tem ste pa pokazali državi, da vas boli k.... za otroke. In država vam ta isti k..... tudi vrača. Verjemite. V vsaki državi obstaja človek (je jih več, skupina) ki samo spremlja medijsko stanje in obvešča vrhove....Oni berejo iz vrstic. Pa ne hecam se, da ne boste mislili. Zakonik ni bil na pladnju takrat kar tako, da bi nam in vam pomagali otročke zaščitit, temveč je bil vržen z drugim namenom. Ste že kdaj slišali da nekaj dajo ven in se zadaj druge stvari spelejjo? To pomeni malo drugače, nekaj dajo ven in s tem testirajo dejansko javno mnenje. Brez zamere, ampak ugotovili so, da brez težav vse kar se tičejo, otrok, vrtcev, otroških nadomestil, še vedno delajo po svoje, ker je folk še vedno v tem pogledu "konzervativen". Žal. Pich - si bila kje v medijih med pri družinskem zakoniku? Hej, pa ne mislit, da sem karkoli pisal sebi v bran. Kje pa! Meni je celo fajn, da ga niste sprejeli. Res. Če pridem s svojo istospolno družino živet v Slovenijo bo to carsko. Dobival bom doklade kot brezposelni očka, samohranilec... Ha, živel bi ko grof, mož pa bi svojo doktorsko plačo imel na računu brez težav, jaz bi pa mel vrtec zastonj. Hja, tko je, če ste zavrnili take zakonike. Meni ni treba nič iz računa moža jemat in dvigovat, če pridem v Slo in zaprosim za vrtec. Itak nase ne priznajo. Skratka, še enkrat. Meni ste medvedjo uslugo naredili. Ker tu na severu kjer zdaj živim, jih nič ne briga če jaz nimam službe. Me mora mož preživljat, ker je njegova plača dobra, nimam kaj praskat, da bi kako podporo dobil... Ja ja... Enakopravnost. Vedno boljši ste v Slo, verjetno se pa res vrnem hihihihihihihihihihih :))) Pa nehajte že s temi mediji, ker so vas že čisto začarali. Vsak naj pred svojim pragom popuca, pol naj se pa na drugega spravi. Ne pa da jih še prosite, naj gredo k vam pucat... Lepo vas prosim no. Pa lep pozdrav iz Severa!
|