|
RE: Frodo, a si videla? 11.3.2013 12:00:37
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Ha, ha, ha... ta je pa zmagovalna, ja. Tako ali tako sem vedela, da si pogumna samo na forumu... v resnici si pa niti kave ne upaš spiti z mano (ne glede na čas in/ali lokacijo)... ampak to je klasičen internetni sindrom - ljudje so (ste) v virtuali eno, v reali pa nekaj čisto drugega. Glede na izkusnje, ki jih imam v zvezi s teboj in informacij o drugih, ki jih nemilosrdno razkrivas zgolj zato, da bi ti sebi dala neko namisljeno veljavo je tvoja provokacija o pogumu zelo naivno bedasta. Ze tisto kar si storila z Gino, ko si na plan zvlekla toliko podatkov o njej, da je bilo ze popolnoma jasno kdo je, je dovolj zgovorno o tvojih normah obnasanja. Tudi pri drugih si ravnala enako, kot delas tudi sedaj, ko me, namesto da me kontaktiras diskretno in osebno, ce ze hoces z mano na kavo, odpiras temo na forumu. Domnevni podatek kje stanujem si s pridom izkoristila in opisala naselje v katerem naj bi jaz po tvojem stanovala in opisala vse mozne bifeje in znacilnosti. Skratka, naj te ne moti moja odlocitev komu in koliko dovolim, da vstopa v moje osebno zivljenje. Slednja odlocitev pa nima nobene veze s tem ali je v vprasanju reala ali virtuala. Imam enake kriterije v obeh primerih.
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 11.3.2013 12:05:58 >
|