Frodo, a si videla? (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Kerensa* -> Frodo, a si videla? (9.3.2013 18:33:01)

Reko imamo meter pod robom... poplavilo naju bo. [sm=jezicek.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 22:25:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

Reko imamo meter pod robom... poplavilo naju bo. [sm=jezicek.gif]

Zgolj tebe, zgolj tebe [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 22:43:51)

Ti boš pa zviška gledala navzdol, a? [sm=jezicek.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 22:52:37)

Ti boš pa zviška gledala navzdol, a? [sm=jezicek.gif]

Moj pogled do te reke ne seze... [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 22:54:02)

Ja se pa malo stegni, pa bo. [sm=jezicek.gif]

Pa by the river, ZS-ji mi še vedno ne delajo. Al' 'maš ti kaj blokirano?

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:00:48)

Ja se pa malo stegni, pa bo. [sm=jezicek.gif]

Pa by the river, ZS-ji mi še vedno ne delajo. Al' 'maš ti kaj blokirano?

Edino, ce se v avto vsedem pa zapeljem. Stegovanje ne pomaga.
BTW: Nic nimam blokirano.

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:01:48)

Kdaj se boš pa usedla v avto (a v Carrero? [sm=jezicek.gif] ) in odpeljala gor na vogal na kofe?

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:02:42)

Kdaj se boš pa usedla v avto (a v Carrero? [sm=jezicek.gif] ) in odpeljala gor na vogal na kofe?

Ko se mi bo pila njihova kava.

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:03:13)

Čigava kava (oz. kava iz katere kafane) se ti pa pije? Sosednja bosanska? [sm=smiley1.gif]

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:04:46)

Čigava kava (oz. kava iz katere kafane) se ti pa pije? Sosednja bosanska? [sm=smiley1.gif]

Najboljsa mi je kava, ki ni iz kafane. [sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:06:03)

Počakaj še malo, da bo lepše vreme in da jaz "gadafija" postavim v atriju, potem te pa k meni povabim, prav?

Ker ti mene k sebi itak ne boš. [sm=jezicek.gif]

Grem jaz v mižule... čez 4 ure moram biti že pokonci, tako, da - nočko.

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (9.3.2013 23:19:56)

Ker ti mene k sebi itak ne boš. [sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Na kavo te bom k sebi povabila, ko bom zelela, da slovenija s celotnim podrocjem bivse juge vred izve do detajlov kako zivim in kako imam doma urejeno [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Kerensa* -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 7:34:11)

Ha, ha, ha... ta je pa zmagovalna, ja. [sm=smiley20.gif]

Tako ali tako sem vedela, da si pogumna samo na forumu... v resnici si pa niti kave ne upaš spiti z mano (ne glede na čas in/ali lokacijo)... ampak to je klasičen internetni sindrom - ljudje so (ste) v virtuali eno, v reali pa nekaj čisto drugega.

Kakorkoli - veš, kje me najdeš... ker zdaj me najbrž spet eno leto ne bo na RR.

mateyka -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 7:48:17)

http://www.youtube.com/watch?v=Otd93XuN6V0

Frodo Bisagin -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 12:00:37)

Tako ali tako sem vedela, da si pogumna samo na forumu... v resnici si pa niti kave ne upaš spiti z mano (ne glede na čas in/ali lokacijo)... ampak to je klasičen internetni sindrom - ljudje so (ste) v virtuali eno, v reali pa nekaj čisto drugega.

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
Glede na izkusnje, ki jih imam v zvezi s teboj in informacij o drugih, ki jih nemilosrdno razkrivas zgolj zato, da bi ti sebi dala neko namisljeno veljavo je tvoja provokacija o pogumu zelo naivno bedasta. Ze tisto kar si storila z Gino, ko si na plan zvlekla toliko podatkov o njej, da je bilo ze popolnoma jasno kdo je, je dovolj zgovorno o tvojih normah obnasanja. Tudi pri drugih si ravnala enako, kot delas tudi sedaj, ko me, namesto da me kontaktiras diskretno in osebno, ce ze hoces z mano na kavo, odpiras temo na forumu. Domnevni podatek kje stanujem si s pridom izkoristila in opisala naselje v katerem naj bi jaz po tvojem stanovala in opisala vse mozne bifeje in znacilnosti.
Skratka, naj te ne moti moja odlocitev komu in koliko dovolim, da vstopa v moje osebno zivljenje. Slednja odlocitev pa nima nobene veze s tem ali je v vprasanju reala ali virtuala. Imam enake kriterije v obeh primerih.

uškinamama -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 13:56:36)

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

http://www.youtube.com/watch?v=Otd93XuN6V0

[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

StrawberrY -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 17:40:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin

Glede na izkusnje, ki jih imam v zvezi s teboj in informacij o drugih, ki jih nemilosrdno razkrivas zgolj zato, da bi ti sebi dala neko namisljeno veljavo je tvoja provokacija o pogumu zelo naivno bedasta. Ze tisto kar si storila z Gino, ko si na plan zvlekla toliko podatkov o njej, da je bilo ze popolnoma jasno kdo je, je dovolj zgovorno o tvojih normah obnasanja. Tudi pri drugih si ravnala enako, kot delas tudi sedaj, ko me, namesto da me kontaktiras diskretno in osebno, ce ze hoces z mano na kavo, odpiras temo na forumu. Domnevni podatek kje stanujem si s pridom izkoristila in opisala naselje v katerem naj bi jaz po tvojem stanovala in opisala vse mozne bifeje in znacilnosti.
Skratka, naj te ne moti moja odlocitev komu in koliko dovolim, da vstopa v moje osebno zivljenje. Slednja odlocitev pa nima nobene veze s tem ali je v vprasanju reala ali virtuala. Imam enake kriterije v obeh primerih.

Frodo, poklon [sm=smiley32.gif]

uškinamama -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 17:49:31)

Srawbery, da ne odpiram posta zate ;) kAKo si kaj? Sem hotela en dan na našo baročno temo, pa so jo zaklenili. Bi ti pisala zs, samo , ah saj veš ;)

StrawberrY -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 18:33:24)

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Srawbery, da ne odpiram posta zate ;) kAKo si kaj? Sem hotela en dan na našo baročno temo, pa so jo zaklenili. Bi ti pisala zs, samo , ah saj veš ;)

A veš, da sem danes jaz tebe to hotla vprašat[sm=smiley36.gif] Sam saj veš, da trajaaaaa. Bom vseeno probala na ZS, drugače pa novo temo odprem, saj veš dreveščka pa to [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Uška, poslala zs. Upam, da ga dobiš.

alda -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 19:06:04)

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

moj tudi!!

Stanislava_ -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 20:14:20)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: StrawberrY

[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif]

moj tudi!!

Itak.
Nekoga bomo močno pogrešali naslednje leto...

...če verjameš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

uškinamama -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 20:17:47)

zs ne delajo, jagodka, dobila, odgovorila, zdaj ko pa čakam tvoj odgovor mi piše ole kontejner. Javi se mateyki.

Punce sori [sm=smiley9.gif]

StrawberrY -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 20:23:48)

zs ne delajo, jagodka, dobila, odgovorila, zdaj ko pa čakam tvoj odgovor mi piše ole kontejner. Javi se mateyki.

Punce sori [sm=smiley9.gif]

A jaz se naj javim mateyki? Res, da sem blond, sam pomoje je dons za vse kriva luna[sm=jezicek.gif][sm=zmeden.gif] Za v kontejner pa še nisem[sm=jezicek.gif]Razen, če bi se me RR rad znebil[sm=smiley36.gif]

Sm prebrala zs, pa nisem imela časa takoj odgovort, zdej pa spet ne morem odpret, tko da....dobiš, ob naslednji luni...

uškinamama -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 20:29:03)

ja, ti. Preko običajne pošte , naveza I-R.

Meni tudi ne odpre zs, tako da se moremo posluževat drugih poti. Po mojem bomo na golobe pismonoše prišle ;)

Stanislava_ -> RE: Frodo, a si videla? (11.3.2013 21:07:36)

ja, ti. Preko običajne pošte , naveza I-R.

Meni tudi ne odpre zs, tako da se moremo posluževat drugih poti. Po mojem bomo na golobe pismonoše prišle ;)

Ah ne, samo po visoki reki ladjico spustiš [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Stran: [1]