|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ovulacijski test
27.2.2013 11:40:36   
Luckasmucka
Živjo,

me zanimajo vaše izkušnje z O testi.
Pri meni je bilo tako, da je v soboto bila testna črtica vidna, a slabša od kontrolne. V nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, v ponedeljek pa testne skoraj ni bilo več, danes tut ne. V navodilih piše, da mora biti testna enaka oz močnejša od kontrolne, zdej pa ne vem, ali je bila pri meni že O al ne user posted image
Sej sva pridno user posted image , me pa vseeno matra, al je bla O al ni bla.
Kako pa so se pri vas videle črtice?

Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ovulacijski test
27.2.2013 11:43:34   
Radenska_
Ojla,

meni se je dogajalo da se mi je rahla črta videla tudi po 14 dni.

ampak ko je prišlo do O je bila res tako temna ali temnejša od kontrolne.

Tako da vse prej je negativno.

(odgovor članu Luckasmucka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2013 11:44:18   
Penny
Ovulacijski test vnaprej napove ovulacijo (nekje do 48 ur prej je testna črtica enako temna kot kontrolna). Če je bila tvoja enako temna v nedeljo, to pomeni, da je bila O najpozneje včeraj (torek).

Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2013 11:47:19   
talika81
odvisno, kdaj si delala test. če si delala zjutraj test, je možno, da je potem zvečer pa bila O. zaradi česar potem naslednje jutro ni bilo močnejše črtice.
ampak če je bila v nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, pomeni, da je bil test v nedeljo pozitiven.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2013 11:59:09   
Luckasmucka
Ja, sej časovno se tudi nekako izide, 19. oz. 20. dan cikla, kar je pri mojih 36 dni dolgih ciklih ravno prav.
Huh, zdaj pa prihaja težje delo - čakanje!
Hvala punce!

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2013 18:17:36   
Katte
Pri meni je bila samo enkrat testna crtica mocnejsa. Drugace je vedno bila malenkost svetlejsa. Testirala sem vedno popoldne ob prbl. isti uri, iz ciste beline je bil test pozitiven ze dva ali tri dni kasneje. M je bila vedno tocna po moji interpretaciji pozitivnega testa.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?