Ovulacijski test (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Luckasmucka -> Ovulacijski test (27.2.2013 11:40:36)

Živjo,

me zanimajo vaše izkušnje z O testi.
Pri meni je bilo tako, da je v soboto bila testna črtica vidna, a slabša od kontrolne. V nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, v ponedeljek pa testne skoraj ni bilo več, danes tut ne. V navodilih piše, da mora biti testna enaka oz močnejša od kontrolne, zdej pa ne vem, ali je bila pri meni že O al ne [sm=zmeden.gif]
Sej sva pridno [sm=sloncek.gif], me pa vseeno matra, al je bla O al ni bla.
Kako pa so se pri vas videle črtice?

Hvala!

Radenska_ -> RE: Ovulacijski test (27.2.2013 11:43:34)

Ojla,

meni se je dogajalo da se mi je rahla črta videla tudi po 14 dni.

ampak ko je prišlo do O je bila res tako temna ali temnejša od kontrolne.

Tako da vse prej je negativno.

Penny -> RE: Ovulacijski test (27.2.2013 11:44:18)

Ovulacijski test vnaprej napove ovulacijo (nekje do 48 ur prej je testna črtica enako temna kot kontrolna). Če je bila tvoja enako temna v nedeljo, to pomeni, da je bila O najpozneje včeraj (torek).

talika81 -> RE: Ovulacijski test (27.2.2013 11:47:19)

odvisno, kdaj si delala test. če si delala zjutraj test, je možno, da je potem zvečer pa bila O. zaradi česar potem naslednje jutro ni bilo močnejše črtice.
ampak če je bila v nedeljo čisto malo manj obarvana od kontrolne, pomeni, da je bil test v nedeljo pozitiven.

Luckasmucka -> RE: Ovulacijski test (27.2.2013 11:59:09)

Ja, sej časovno se tudi nekako izide, 19. oz. 20. dan cikla, kar je pri mojih 36 dni dolgih ciklih ravno prav.
Huh, zdaj pa prihaja težje delo - čakanje!
Hvala punce!

Katte -> RE: Ovulacijski test (27.2.2013 18:17:36)

Pri meni je bila samo enkrat testna crtica mocnejsa. Drugace je vedno bila malenkost svetlejsa. Testirala sem vedno popoldne ob prbl. isti uri, iz ciste beline je bil test pozitiven ze dva ali tri dni kasneje. M je bila vedno tocna po moji interpretaciji pozitivnega testa.

Stran: [1]