|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   je katera zagledala + takoj po (kao) M?
27.2.2013 8:35:35   
SSheila
Pozdravljenje,
malo sem zbegana... zadnji M se m imela 20.1., čez 8dni se mi je pojavil krvav izcedek, ampak iz tega nisem komplicirala. M mi je zamujala 8dni, naredila sem test, ta je bil negativen, imela sem pa vse simptome nosečnosti. Potem sem dobila M: dva dni je bila šibka, tretji dan je ni bilo, četrti dan le ko sem bila aktivna in tako še par dni (v bistvu je bil bolj rjavkast izcedek). V pon, ko je bil še zjutraj malo rjav izcedek sem naredila test in ta mi je po 15ih min pozitivine. Trebuh je bil napihnjen kot balon, ko se uležem me špika v jajnčnikih, bolji me križ. Včeraj sem bila pri G, vrednost hormona je bila 0,9, UZ pa ni pokazal ničesar.In na misel mi ni prišlo da bi vprašala ali sem morda vseeno noseča! :( ima katera kakno podobno izkušnjo? Meni dela že kar kakšen teden slabo (to mi je pri ostalih noisečnosti tudi še predn mi je test potrdil), špika v sp. delu trebuha, križ boli. Je pa res, da nosečnosti nisva načrtovala zato ne vem in nisem prepričana v nosečnost. Hvala :)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M?
27.2.2013 9:18:29   
sover
Vedno obstaja možnost, da si noseča. M podobne krvavitve še ne pomenijo, da nisi. Počakaj še kakšen dan in ponovi test. Aja, testi ponavadi po 10 min niso več veljavni.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M?
27.2.2013 9:29:06   
HANYBANY
Žal nisi noseča, ker vrednost hormona bi morala biti vsaj 40, vse kar je pod 40 ni nosečnost, oz. mislim da obstaja neka "siva" cona, med vrednostjo 10 in 40.... Srečno in da čimprej ugledaš magični user posted image

(odgovor članu sover)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M?
12.3.2013 11:45:32   
Nastija
Najbolj zanesljiv odg. ti da ginekolog

(odgovor članu HANYBANY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Kako pogosto
qloq

Kako pogosto spremljate odajajo Big Brother?

vsaki dan ( od pon-ned) (21%)

ne spremljam(nikoli) (36%)

občasno ( ko se dogaja kaj pametega) (7%)

me ne zanima ( dolgčasna odaja) (36%)


Število vseh glasov: 152

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!