je katera zagledala + takoj po (kao) M? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju



Sporočilo


SSheila -> je katera zagledala + takoj po (kao) M? (27.2.2013 8:35:35)

Pozdravljenje,
malo sem zbegana... zadnji M se m imela 20.1., čez 8dni se mi je pojavil krvav izcedek, ampak iz tega nisem komplicirala. M mi je zamujala 8dni, naredila sem test, ta je bil negativen, imela sem pa vse simptome nosečnosti. Potem sem dobila M: dva dni je bila šibka, tretji dan je ni bilo, četrti dan le ko sem bila aktivna in tako še par dni (v bistvu je bil bolj rjavkast izcedek). V pon, ko je bil še zjutraj malo rjav izcedek sem naredila test in ta mi je po 15ih min pozitivine. Trebuh je bil napihnjen kot balon, ko se uležem me špika v jajnčnikih, bolji me križ. Včeraj sem bila pri G, vrednost hormona je bila 0,9, UZ pa ni pokazal ničesar.In na misel mi ni prišlo da bi vprašala ali sem morda vseeno noseča! :( ima katera kakno podobno izkušnjo? Meni dela že kar kakšen teden slabo (to mi je pri ostalih noisečnosti tudi še predn mi je test potrdil), špika v sp. delu trebuha, križ boli. Je pa res, da nosečnosti nisva načrtovala zato ne vem in nisem prepričana v nosečnost. Hvala :)




sover -> RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M? (27.2.2013 9:18:29)

Vedno obstaja možnost, da si noseča. M podobne krvavitve še ne pomenijo, da nisi. Počakaj še kakšen dan in ponovi test. Aja, testi ponavadi po 10 min niso več veljavni.




HANYBANY -> RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M? (27.2.2013 9:29:06)

Žal nisi noseča, ker vrednost hormona bi morala biti vsaj 40, vse kar je pod 40 ni nosečnost, oz. mislim da obstaja neka "siva" cona, med vrednostjo 10 in 40.... Srečno in da čimprej ugledaš magični [sm=rozacrtici.gif]




Nastija -> RE: je katera zagledala + takoj po (kao) M? (12.3.2013 11:45:32)

Najbolj zanesljiv odg. ti da ginekolog




Stran: [1]