|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plusek?
30.1.2013 13:16:07   
Anonimen
Mene pa zanima ce tudi vi vidite plusek ali se mi sam zdi? Z partnerjem sva se odlocila za se eno bebico ampak to je sele prvi "poskus". 1 teden bi se imela do menze, je tale plusek res ze mozen? Cist rahlo se vidi.. Firbcna sem bla pa sem mislila da bom naredila test pa vidla kaj se bo zgodilo.. Kaksne izkusnje imate?

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163880
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plusek?
30.1.2013 13:20:40   
talika81
koliko dni pa je od ovulacije? ker včasih se nekje 7. dan po O že pokaže nekaterim plusek. kdaj si to slikala, koliko minut po tem, ko si nardila test?
drugače jaz osebno tudi vidim en čisto rahel plusek. user posted image predlagam, da čez dva do tri dni ponoviš test z jutranjim urinom. takrat bi se moral, če si res srečka user posted image pokazati lep plusek. srečno. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2013 13:23:50   
Tippi
Tole svojo izkušnjo vedno povem, ko se pojavi kakšen tak post kot je tvoj user posted image

Delala test, pet dni pred izostankom M , in je bila naša čartica trikrat slabše vidna od te tvoje. Ponovila test čez par dni in je bila črtica že veliko močnejša. Tako da po mojih izkušnjah, ti lahko čestitam za tvoj plusek user posted image Ampak saj veš. Različne smo. In tudi testi so. in okoliščine tudi. tako da, če dvomiš, ni druge kot da počakaš še malo ali pa se odpraviš h gineku na pregled, da ti s krvno preiskavo potrdi oz. zavrže nosečnost.

Srečno!

< Sporočilo je popravil Tippi -- 30.1.2013 13:26:27 >

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2013 13:32:33   
Penny
Jaz vidim navpično črtico, ampak se mi zdi zelo tanka user posted image .

(odgovor članu Tippi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2013 14:39:32   
pikizenc
Isto kot Penny. Jaz bi še malo počakala kak dan dva in ponovila.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2013 16:10:27   
jaz_sem_jaz
Jaz vidim plusek, sam je res "švoh".user posted image

Mislim, da si nosečka, sam za ziher bi jaz ponovila test čez 3 dni(da ne bi bili kakšni drugi hormončki v igri).

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2013 16:24:50   
lillith82
Definitivno ponovi test čez par dni, s kakšnim drugim testom. Točno tak + se je meni pokazal pred par mesci, pa ni blo nič. Takrat se mi je CB zameril do konca in ga ne kupim več. Sicer navijam da pri tebi ta črtica pomeni user posted image , ampak naredi še kakega drugega da ne boš razočarana.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu jaz_sem_jaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2013 16:28:17   
m_o_i
poskusi z FirstSign-om
(pri meni je CB pokazal -, FS pa-pravilno-rahli plusek, ki ga je ze naslednji dan malo bolj obarvalo)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu lillith82)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2013 18:24:08   
Anonimen
Jaz vidim plusek user posted image

Je pa tudi res de ja bila pred par dnevi tema o fake plusih na CB, tako da bi definitivno počakala še dva ni pa poskupila potem še enkrat, mogoče z digitalnim, kjer ni dvoma.

(odgovor članu m_o_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2013 6:15:34   
lillith82
Ja CB zna pokazat lažni +, ker se mu obarva evaporacijska črtica. To so meni povedale punce tu gor in mi svetovale da je najbolje delat test ki ima roza črtice (FS, BC,..), kajti ravno ta črtica se je meni obarvala in sva oba že norela od sreče, čez 3 dni ko sem test ponovila s FS, pa šok ker je bil negativen. Pri CB naj bi za + veljalo če je navpična črtica široka, pa tudi če je čisto bleda. Te tanke znajo bit pa zavajujoče user posted image
Ampek držim pesti da je bil tale test pozitiven user posted image

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2013 10:33:00   
Anonimen
Hvala punce za vaša mnenja.. Sej v bistvu sem precej zgodaj z testom, do M imam še 10 dni (zadnjo sem imela 10.1.). Danes pa sem ponovila test z CB in mi ni več tako tanko črtico pokazal. Če res dober pogledaš, vidiš da je tudi na tem testu nekaj, mogoče pa tudi uporabljam preveč fantazije? user posted image Ja nič, bo treba čakati vsaj do srede in upati da bo res + Sam čakanje pa res ubija!! user posted image Ful sem neučakana, od včerajšnjega testa pa še bolj user posted image

< Sporočilo je popravil nikica85 -- 31.1.2013 10:34:11 >

(odgovor članu lillith82)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2013 10:37:29   
latka
Si sigurna, da je O že mimo? Ker ti CB lahko zazna tudi to, zazna pa tudi hormon, ki je prisoten, če imaš kako cisto. Govorim iz lastnih izkušenj! Ti pa želim, da bi + res pomenil nosečnost. Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2013 10:59:24   
pikizenc
Če si toliko prej delala test, bi res lahko samo zaznal O. To bi bilo zelo zgodaj, da bi se pokazal pravi +, sploh na CB.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2013 13:28:58   
Penny
Uh 10 dni pred M je pa res nemogoče, da ti test pokaže nosečnost. Plodek se je 21. dan po M mogoče komaj vgnezdil ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
31.1.2013 14:13:10   
Shana86
Se strinjam s puncami. Tisti plusek je bil verjetno LH vrh pred ovulacijo, zato le hitro user posted image user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?