Plusek? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Anonimen -> Plusek? (30.1.2013 13:16:07)

Mene pa zanima ce tudi vi vidite plusek ali se mi sam zdi? Z partnerjem sva se odlocila za se eno bebico ampak to je sele prvi "poskus". 1 teden bi se imela do menze, je tale plusek res ze mozen? Cist rahlo se vidi.. Firbcna sem bla pa sem mislila da bom naredila test pa vidla kaj se bo zgodilo.. Kaksne izkusnje imate?

http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=163880

talika81 -> RE: Plusek? (30.1.2013 13:20:40)

koliko dni pa je od ovulacije? ker včasih se nekje 7. dan po O že pokaže nekaterim plusek. kdaj si to slikala, koliko minut po tem, ko si nardila test?
drugače jaz osebno tudi vidim en čisto rahel plusek. [sm=smiley1.gif] predlagam, da čez dva do tri dni ponoviš test z jutranjim urinom. takrat bi se moral, če si res srečka [sm=nosecka.gif] pokazati lep plusek. srečno. [sm=bravo.gif]

Tippi -> RE: Plusek? (30.1.2013 13:23:50)

Tole svojo izkušnjo vedno povem, ko se pojavi kakšen tak post kot je tvoj [sm=smiley1.gif]

Delala test, pet dni pred izostankom M , in je bila naša čartica trikrat slabše vidna od te tvoje. Ponovila test čez par dni in je bila črtica že veliko močnejša. Tako da po mojih izkušnjah, ti lahko čestitam za tvoj plusek [sm=bravo.gif] Ampak saj veš. Različne smo. In tudi testi so. in okoliščine tudi. tako da, če dvomiš, ni druge kot da počakaš še malo ali pa se odpraviš h gineku na pregled, da ti s krvno preiskavo potrdi oz. zavrže nosečnost.

Srečno!

Penny -> RE: Plusek? (30.1.2013 13:32:33)

Jaz vidim navpično črtico, ampak se mi zdi zelo tanka [sm=zmeden.gif].

pikizenc -> RE: Plusek? (30.1.2013 14:39:32)

Isto kot Penny. Jaz bi še malo počakala kak dan dva in ponovila.

jaz_sem_jaz -> RE: Plusek? (30.1.2013 16:10:27)

Jaz vidim plusek, sam je res "švoh".[sm=smiley1.gif]

Mislim, da si nosečka, sam za ziher bi jaz ponovila test čez 3 dni(da ne bi bili kakšni drugi hormončki v igri).

lillith82 -> RE: Plusek? (30.1.2013 16:24:50)

Definitivno ponovi test čez par dni, s kakšnim drugim testom. Točno tak + se je meni pokazal pred par mesci, pa ni blo nič. Takrat se mi je CB zameril do konca in ga ne kupim več. Sicer navijam da pri tebi ta črtica pomeni [sm=nosecka.gif], ampak naredi še kakega drugega da ne boš razočarana.

m_o_i -> RE: Plusek? (30.1.2013 16:28:17)

poskusi z FirstSign-om
(pri meni je CB pokazal -, FS pa-pravilno-rahli plusek, ki ga je ze naslednji dan malo bolj obarvalo)

Anonimen -> RE: Plusek? (30.1.2013 18:24:08)

Jaz vidim plusek [sm=bravo.gif]

Je pa tudi res de ja bila pred par dnevi tema o fake plusih na CB, tako da bi definitivno počakala še dva ni pa poskupila potem še enkrat, mogoče z digitalnim, kjer ni dvoma.

lillith82 -> RE: Plusek? (31.1.2013 6:15:34)

Ja CB zna pokazat lažni +, ker se mu obarva evaporacijska črtica. To so meni povedale punce tu gor in mi svetovale da je najbolje delat test ki ima roza črtice (FS, BC,..), kajti ravno ta črtica se je meni obarvala in sva oba že norela od sreče, čez 3 dni ko sem test ponovila s FS, pa šok ker je bil negativen. Pri CB naj bi za + veljalo če je navpična črtica široka, pa tudi če je čisto bleda. Te tanke znajo bit pa zavajujoče [sm=smiley13.gif]
Ampek držim pesti da je bil tale test pozitiven [sm=bravo.gif]

Anonimen -> RE: Plusek? (31.1.2013 10:33:00)

Hvala punce za vaša mnenja.. Sej v bistvu sem precej zgodaj z testom, do M imam še 10 dni (zadnjo sem imela 10.1.). Danes pa sem ponovila test z CB in mi ni več tako tanko črtico pokazal. Če res dober pogledaš, vidiš da je tudi na tem testu nekaj, mogoče pa tudi uporabljam preveč fantazije? [sm=smiley13.gif] Ja nič, bo treba čakati vsaj do srede in upati da bo res + Sam čakanje pa res ubija!! [sm=smiley36.gif] Ful sem neučakana, od včerajšnjega testa pa še bolj [sm=smiley1.gif]

latka -> RE: Plusek? (31.1.2013 10:37:29)

Si sigurna, da je O že mimo? Ker ti CB lahko zazna tudi to, zazna pa tudi hormon, ki je prisoten, če imaš kako cisto. Govorim iz lastnih izkušenj! Ti pa želim, da bi + res pomenil nosečnost. Srečno!

pikizenc -> RE: Plusek? (31.1.2013 10:59:24)

Če si toliko prej delala test, bi res lahko samo zaznal O. To bi bilo zelo zgodaj, da bi se pokazal pravi +, sploh na CB.

Penny -> RE: Plusek? (31.1.2013 13:28:58)

Uh 10 dni pred M je pa res nemogoče, da ti test pokaže nosečnost. Plodek se je 21. dan po M mogoče komaj vgnezdil ...

Shana86 -> RE: Plusek? (31.1.2013 14:13:10)

Se strinjam s puncami. Tisti plusek je bil verjetno LH vrh pred ovulacijo, zato le hitro [sm=sloncek.gif][sm=smiley2.gif]

Stran: [1]