|
RE: Kako bi se počutile, če... 6.2.2013 14:19:15
|
|
|
|
ronja
|
Ah... mi je malo čudno prosjačiti, ker potem...ne vem no... če ne razume kaj hočem povedati v hecu potem... . Sem mu ob njegovem roj.dnevu pripravila pozornost, pa ob najini obletnici in sem upala da...sedaj se bo še le on kaj spomnil, ampak...Sem se pa od poroda do sedaj že tolikrat pohecala da...se mi ne več...ker...se potem jaz počutim trapasto.] Nehaj se hecat in mu resno povej: lej, mene je prizadelo, da se nisi spomnil na moj rojstni dan. vem, da si mel polno glavo vsega, ko se je lih mali/a rodila, ampak vseeno, meni bi to res veliko pomenilo. Vem, da se tebi to zdi kar nekaj, ampak zame je pa to izraz ljubezni in to mi res veliko pomeni. Če se spomniš name na tak dan, mi res narediš veselje in se počutim ljubljeno in sem ful vesela. A ne bi bilo to vsaj za probat?;) To ni prosjačenje, on pač ne ve, da ti to rabiš za svoj občutek ljubljenosti, ker on ni tak. Zatpo mu pa povej. Tašča in tast bosta čez dober mesec (ja, vem datum in imam označeno na koledarju - z razlogom:D) skup že čez 30 let... in se imata rada. Ampak on je VSAKO LETO pozabil na njuno obletnico! Res, čisto vsako leto! Prva leta nisem niti vedela, zakaj je jezna, potem sem ugotovila vzorec (ni bilo glih težko). Potem sem tuhtala, kako pomagat. In sem si eno leto zacahnala datum in spomnila lubija par dni prej, da naj spomni fotra. In on mu reče in seveda tast trmasto, da to pa ni tapravi datum. Je prišel datum, tašča spet v jok... Ja, itak da je bil pravi datum:D... No, zdaj pa že par let laufa sistem, da spomnim jaz lubija, on fotra par dni prej, pa še za vsak slučaj tisti dan zjutraj (smo meli sicer naslednje leto spet debate okoli datuma, samo se je dal prepričat, da za vsak slučaj nekaj pripravi tudi na ta dan, ki se je seveda spet izkazal za pravega;), zadnja leta smo še svaka rekrutirali in zdaj ne more več pozabit - in sta srečna. Včasih je tako malo treba... Blesavo, ker on je nikoli ni hotel prizadet s tem, naslednji dan ji je kupil včasih kako večjo reč, vendar njej to ni nič pomenilo, ker si je želela, da bi se pač spomnil na obletnico... Tako da: nisi edina in zadeva ni brezupna:). Pa otroke našuntaj, da imaš rojstni dan in ko bojo oni to veselo čivkali, bo gotovo tudi on opazil, da ni ravno navaden dan;). Kar se tiče monologov, če zadaneš določeno šibko točko, te sicer razumem, ker imam takega očeta, vendar kot so že rekle, pomaga, če zatuliš ali pa vnedogled ponavljaš;).
|