|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tedi trgovina
11.1.2013 13:36:47   
malibauc
Obiskala sem trgovino Tedi (danes tretjič, čeprav so jo odprli že kar nekaj časa nazaj).

Dvakrat se mi je (doma) zdelo, da račun ni bil tolikšen, kot sem si sproti naračunala. Ampak, jaz sem glede tega včasih malo površna, pa sem si mislilila, da sem pač jaz spregledala višje cene.

Danes pa sem spet šla tja in sem bila malo bolj pozorna na cene. Pri blagajni je bil račun (spet?????????????) višji od tega, kar sem naračunala sama.

Z blagajničarko sva vse artikle pregledali in res se je končni račun razlikoval za 1,50 e od realnega.   
Ko je prišla še ena uslužbenka (verjetno poslovodkinja, ker je stornirala račun), se nista niti opravičili,
med seboj sta se pogovarjali, da računalnik sam prepozna drugačne kode.???

Zanimivo, da je računalnik drugič vse kode prepoznal pravilno.

Ne vem, no..... Ima še katera/i take izkušnje?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tedi trgovina
11.1.2013 13:52:49   
sonchica
Ne nimam take izkušnje na srečo ne hodim v to trgovino , že samo ime mi je čist mimo pa predvidevam da vsa navlaka v njej NE HVALA ... Pa je to sploh kaj vredno za koliko 1 evro? oz. od 1 evra naprej? Ne saj ne kipim od denarja ampak ta trgovina mi ne sede nisem jo še obiskala pa tudi newem če bom jouser posted image Mam občutek da so te hotli opeharit user posted image tako da bodi previdna ko boš spet kupovala pri njih !

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2013 16:35:11   
gsatalema
Jaz osebno vsake toliko tudi sama prečekiram takšne trkovine kot so Tedi, Kik,..., pa ne zaradi tega, ker morda ne bi imela za v kakšno drugo trgovino. V teh trgovinah pač imajo specifično robo, ki je pač poceni, da bi pa bila tako zanič, da ne bi bila vredna tega denarja pa spet ne morem reči. Glede na to, da je kar gužva v njih, ni tako zanič, oz., kakšne stvari te sploh zanimajo.
Kar pa se cen tiče, pa res delajo malo tako tako, Včasih res ni ista cena na računu kot tam piše, in to ni ok... , pa vsaj malo prijaznosti in opravičila bi bilo potrebnega user posted image , no sicer sem jaz takšna, da sigurno ne bi odšla od tam, da jim ne bi povedala, da se prijaznost in opravičilo spodobi! user posted image

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2013 16:39:54   
m_o_i
neke stvari sem ze jemala tam, ja
moras vedeti, da tiste cene, ki so na pripetih listkih na veliko napisane, so cene za Avstrijo, Nemcijo. za SLO so cene visje in napisane z manjsimi siframi
(mogoce je bil v tem problem?!)

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2013 11:09:28   
dreamhorse
Se strinjam z Moi... tudi jaz sem se tako zakalkulirala ....
Še vedno pa so neke stvari po smešnih cenah, pa se tudi kdaj sprehodim po trgovini...

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?