Tedi trgovina (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

malibauc -> Tedi trgovina (11.1.2013 13:36:47)

Obiskala sem trgovino Tedi (danes tretjič, čeprav so jo odprli že kar nekaj časa nazaj).

Dvakrat se mi je (doma) zdelo, da račun ni bil tolikšen, kot sem si sproti naračunala. Ampak, jaz sem glede tega včasih malo površna, pa sem si mislilila, da sem pač jaz spregledala višje cene.

Danes pa sem spet šla tja in sem bila malo bolj pozorna na cene. Pri blagajni je bil račun (spet?????????????) višji od tega, kar sem naračunala sama.

Z blagajničarko sva vse artikle pregledali in res se je končni račun razlikoval za 1,50 e od realnega.   
Ko je prišla še ena uslužbenka (verjetno poslovodkinja, ker je stornirala račun), se nista niti opravičili,
med seboj sta se pogovarjali, da računalnik sam prepozna drugačne kode.???

Zanimivo, da je računalnik drugič vse kode prepoznal pravilno.

Ne vem, no..... Ima še katera/i take izkušnje?

sonchica -> RE: Tedi trgovina (11.1.2013 13:52:49)

Ne nimam take izkušnje na srečo ne hodim v to trgovino , že samo ime mi je čist mimo pa predvidevam da vsa navlaka v njej NE HVALA ... Pa je to sploh kaj vredno za koliko 1 evro? oz. od 1 evra naprej? Ne saj ne kipim od denarja ampak ta trgovina mi ne sede nisem jo še obiskala pa tudi newem če bom jo[sm=zmeden.gif] Mam občutek da so te hotli opeharit [sm=zmeden.gif] tako da bodi previdna ko boš spet kupovala pri njih !

gsatalema -> RE: Tedi trgovina (11.1.2013 16:35:11)

Jaz osebno vsake toliko tudi sama prečekiram takšne trkovine kot so Tedi, Kik,..., pa ne zaradi tega, ker morda ne bi imela za v kakšno drugo trgovino. V teh trgovinah pač imajo specifično robo, ki je pač poceni, da bi pa bila tako zanič, da ne bi bila vredna tega denarja pa spet ne morem reči. Glede na to, da je kar gužva v njih, ni tako zanič, oz., kakšne stvari te sploh zanimajo.
Kar pa se cen tiče, pa res delajo malo tako tako, Včasih res ni ista cena na računu kot tam piše, in to ni ok... , pa vsaj malo prijaznosti in opravičila bi bilo potrebnega [sm=zmeden.gif], no sicer sem jaz takšna, da sigurno ne bi odšla od tam, da jim ne bi povedala, da se prijaznost in opravičilo spodobi! [sm=jezicek.gif]

m_o_i -> RE: Tedi trgovina (11.1.2013 16:39:54)

neke stvari sem ze jemala tam, ja
moras vedeti, da tiste cene, ki so na pripetih listkih na veliko napisane, so cene za Avstrijo, Nemcijo. za SLO so cene visje in napisane z manjsimi siframi
(mogoce je bil v tem problem?!)

dreamhorse -> RE: Tedi trgovina (14.1.2013 11:09:28)

Se strinjam z Moi... tudi jaz sem se tako zakalkulirala ....
Še vedno pa so neke stvari po smešnih cenah, pa se tudi kdaj sprehodim po trgovini...

Stran: [1]