Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 10.1.2013 9:17:52
|
|
|
|
mojamura
|
no, ker paše v tole temo
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 10.1.2013 9:25:50
|
|
|
|
uškinamama
|
Nešto plavo Nešto posuđeno - emily griffin Berem drugi del sivine, pa mi ni nevem kaj. Bolj všeč mi je bila predana. Drugače pa berem čim bolj zabavne , enostavne knjige. Prave drame imam dovolj v realnem življenju
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 10.1.2013 12:54:02
|
|
|
|
skuštrana
|
Victoria Hislop: Otok Meni tudi sivina ni ne vem kakšna super knjiga. Sicer sem prebrala vse tri dela, ampak me ni preveč navdušila...
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 10.1.2013 16:14:54
|
|
|
|
alda
|
Sivino prebrala le 1del, drugi del tam do 70strani in mi nekak ni "sedla". Najbolj so me prevzele: Soba- E. Donuguhe Pride ženska k zdravniku Hiša na sončni strani ulice Zdaj pa sem si sposodila knjigo Tek za zmajem
|
|
RE: Naj knjiga, ki ste jo prebrale v 2012? 10.1.2013 16:30:48
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda Sivino prebrala le 1del, drugi del tam do 70strani in mi nekak ni "sedla". Najbolj so me prevzele: Soba- E. Donuguhe Pride ženska k zdravniku Hiša na sončni strani ulice Zdaj pa sem si sposodila knjigo Tek za zmajem Sivine se povohala nisem, ne vem zakaj nimam zelje, da bi jo vzela v roke... trenutno berem Terry Pratchett, Equal rites...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?