|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 12:34:26   
SANDRA

Hvala za čestitke.Upam da ne bo prišla .
Prav težko je čakat vsak mesec kaj bo pa čeprav je komaj drugi, kaj šele bo če se ne bo hitr prjel....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 13:25:30   
Tina15
Pozdravljene,
pridružuje se še ena, ki upa, da ta mesec ne bo rdečke. Doma že imamo enega sončka, zdaj pa bi imeli še enega. V nedeljo smo se vrnili s 14 dnevnega dopusta na morju, kjer smo bili v času mojih plodnih dni.Vsaj upam, da je bilo tako. Upam, da bo prošek in pa intenzivno delo obrodilo sadove.Znakov še nobenih, pri tem da bi rdečka morala pridet nekje čez 3 dni.Mogoče malo napetosti v prsih, pa kr neka huda utrujenost (kar pri že enem verjetno ni nič posebnega),al si pa vse skupi domišljam.Moram pa naslednji teden na službeno pot in ravno tam bo čas za delanje testa.
Držite pesti da se s poti vrneva 2.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   JUTRANJA SLABOST?
16.9.2005 15:16:09   
SANDRA

Tina15 držim pesti.Jaz je tud nepričakujem ampak
imam danes kar en čuden občutek da bo prišla...
upam pa da ne

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 8:45:33   
MATEJA
Hellow Sandra, sporočam slabo novico, da je zlobna prišla, tisti izcedek od četrtka se je počasi stopnjeval in v nedeljo popoldne se je ulilo kot strela z jasnega.Malo sem žalostna oz. razočarana, tolažim se s tem, da malokomur rata v prvo, zato ta mesec v nove boje.Upam, da bo več sreče.Kaj pa ti?Upam, da vsaj pri tebi ni obiska    ?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 8:51:23   
MATEJA
Aja pa še to, vsi ti znaki, boleča prsa, špikanje v trebuhu, lulanje, trd trebuh,...po mojem je tu mal psihe, bilj si želiš, bolj sam sebe "varaš" in si pozoren na vsak detalj oz. spremembo na telesu, ki ga prej mogoče nisi opazil, pa je vseeno bil prisoten.Tako da sem za vnaprej rekla, da sploh ne bom razmišljala o tem, če bo bo in če ne ne bo, ne morem nič uplivat s tem, da 20 dni mislim, tuhtam in se veselim.Pol pa .Pa pa.Se še pišemo kajne?!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 8:59:54   
hati
Punce lep dan vsem.

Mateja, a je bil to vajin prvi poizkus? Ne bit preveč žalostna, mogoče uspe že v naslednjem poizkusu. A te lahko vprašam koliko si stara?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 9:05:41   
MATEJA
Za hati: Ja prvič sva kar aktivno (med ovulacijo mislim) in prvič v življenju nisem pričakovala , pa razočaranje!Močno upam, da bo v drugo kej več uspeha, ker sem oseba, ki hitro izgubi upanje in se bojim, da bi me to psihično dotolklo.
PS:Imam 23,5 let.Pa ti?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 9:14:31   
hati
Mateja, upam da te ta prvi poizkus res ne bo dotolkel. Sama sem stara 28 let in tudi delava na pikici, pa ne rata. Za mano je že kar nekaj razočaranja, obupala pa ne bom nikoli Trenutno sem na Klomifenu in upam da nama ta mesec uspe. Če ne, nama bo pa naslednjega. Ne pozabi, upanje umre zadnje. In ne se preveč psihirat. Si še zelo mlada in imaš veliko časa. Uspelo pa sigurno bo enkrat. Si že poročena?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 9:28:32   
MATEJA
Hvala za lepe besede, sej vem, da do enega leta ni panike, pa vendar si vsaka ženska želi, da bi bilo v prvo, ker se že sprašuješ, kaj pa če je mogoče kaj narobe z mano, kaj pa če ne bomo mogli imet otrok, kaj pa...Sto in eno vprašanje, zato pravim, da je bolje če se kr zgodi, vem, da je šok, če je neplanirano, ma tudi če planiraš ni nič.Sam neki pričakuješ, stalno se opazuješ...Tolko let smo se "šparali", zdej bi pa kr teli v prvo .Smo ljudje smešni kajne?!
PS:Poročila sva se letos poleti ja. Držim pesti zate.

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 10:05:35   
hati
Torej si prava mladoporočenka. Čestitke in veliko harmonije na skupni poti. No dej, tudi če ne spada na ta forum, povej kako je blo na poroki. Vas je bilo veliko? Je bila žurka dobra? Kako obleko si imela, pa konfete, pa...?     me daje malo evforija ob vseh teh porokah

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 10:19:48   
SANDRA

HELLO MATEJA!
Ne se sekirat sej bo kmalu.Mal je takih ki jim rata v prvo,Meni je vsako nosečnost razen zdaj mi ni v prvo
ampak bo že...če ne zdele pa naslednjič.Pri meni še zaenkrat ni znakov pa tud upam da jih ne bo..
Po moje je tud psiha velik prisotno kot praviš.Res
čim manj mislit na to pa bo....Držim pesti...seveda si še pišemo, zakaj pa ne....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 12:28:13   
MATEJA
Hati poslala sem ti sporočilo na zasebni portal.Preberi!!!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   JUTRANJA SLABOST?
19.9.2005 12:30:16   
MATEJA
Sandra hvala za tolažbo, res sem vesela, da sem našla ta forum.Ste vsi prav zlati.Držim pesti zate da ne bo .Javi ko bo nekaj!LP!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 9:45:51   
SANDRA

HELLO MATEJA!

TUDI JAZ SPOROČAM DA SEM DOBILA .DVA DNI SAMO IZCEDEK POL SE JE PA ULILO.PRAVIJO DA GRE V TRETJE RADO.
UPAM...BOMO VIDLI....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 11:06:33   
MATEJA
Ojla Sandra! Ko sem zdaj videla, da si pisala na ta naslov, sem si rekla, Sanrda piše, sigurno, da je naredila test in +. Ajoj sem žalostna veš, sem mislila da bo vsaj tebi ratalo. No ta mesec spet veliko pa bo mogoče drugi mesec več sreče.Ja kaj čmo, glavo gor in veselo na delo. Uživaj pa se še pišemo ne!?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 11:58:42   
SANDRA
HELLO MATEJA!

Ja jst tud upam da nam bo ratalo čim prej....
Tolk smo delal pa nč.... pa probam čim manj
mislit o tem ampak ko pridejo dnevi si pa ne morem pomagat, pa kr naprej razmišljam a bo al ne...
Ja glavo gor pa veselo na delo.....

LP

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 12:37:18   
MATEJA
Ja Sandra, tudi jaz razmišljam o tem več kot bi smela.Ma kaj čmo, ljudje smo takšni!Ti imaš srečo,ker imaš že dve hčerkici, jaz pa se potihem vedno vprašam:Kaj pa če nama ni usojeno ?Joj ne bom sploh razmišljala, mladi smo, zdravi valjda tudi...kaj nam še fali?LP!

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 13:18:08   
TANTRA
No, tu smo že tri, ki smo v vikendu pričakale to zlobno tečko , hkrati smo pa lahko vesele, da bo kmalu ovulacija in ....
Tudi jaz sem 2 dan na Klomifenu in se nadejam, da bi nama lahko uspelo....
Držim pesti, da tudi vama....Skupaj bo lažje potrpeti, kaj pravita?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   JUTRANJA SLABOST?
22.9.2005 13:33:43   
MATEJA
Ja res tantra, sem prav vesela, da sem našla ta splet, čeprav grem sama sebi na živce, ker stalno visim tu gor, zjutraj takoj ko prižgem računalnik, najprej pogledam sem vse novice...Prav zdaj razmišljam, da mi je že osmi dan menstruacije in še vedno mi gre malo )temne) krvi (čeprav to ni nič čudnega, ker imam m ponavadi dolgo osem dni) ampak ...ne vem, kako bi opisala, vse mi je to nekam čudno.Še zmeraj me špika v trebuhu, kot me je med ciklusom od ovulacije naprej.Za vsako sigurnost bom šla po test in ga naredila, da se prepričam, da zares ni nič.Veliko njih pove, da so kljub nosečnosti imele prvo sam ne vem, če je bilo to bolj kot rahel izcedek al kot običajna m?Nočem si dajat lažnih upov vemdar nebi želela, da sem pa da to zvem šele po osmih tednih.Kaj ve pravite?Sem že prov malo tečna s tem, kajne?

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: JUTRANJA SLABOST?
25.9.2005 11:08:33   
SANDRA
OJ MATEJA!

A si naredila test? A imaš se izcedek? Men je ta mesec tudi tolk čudn vse...kr boli me v jajčnikih,pa špika v prsih.....kr neki...user posted image  sem pa imela dva dni naprej pa samo izcedek..
kaj pa vem kaj se to dogaja z nami....

LP     user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.9.2005 11:16:32   
SANDRA
Hello Tantra!

Ja pa nas je presenetilauser posted image .Upam da je drug mesec ne bo....Zakaj pa je klomifen? Sem firbec a ne? Tudi jaz držim pesti, in upam da nam bo čimprej ratal....

LP

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 46
26.9.2005 9:57:26   
TANTRA
Živjo,
no moja menstruacija je mimo, je bila več kot teden dni in se odlično počutim, kljub jemanju Klomifena. No, dobila sem ga za pospešeno delovanje jajčnikov, da bi dobila ovulacijo... Morda pa bo ratalo...Pustimo se presenetiti...Tudi tebi želim ploden mesec..

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 47
26.9.2005 15:22:34   
SANDRA
TUDI MOJA user posted image  JE MIMO...TAKO DA ZDAJ SPET VESELOuser posted image NA DELO.TUDI JAZ TEBI ŽELIM DA BI NASLEDNJI MESEC ZAGLEDALAuser posted image user posted image .

LP

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 48
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?