JUTRANJA SLABOST? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (10.9.2005 13:27:29)

Lep pozdrav!

Mene zanima ali je kateri bilo slabo preden naj bi dobila nepričakovano .Mi namreč delamo in me zanima če je možno da imaš jut.slabost. naj bi
oz. nebi prišla čez en teden.

LP

lenika -> JUTRANJA SLABOST? (10.9.2005 13:29:14)

Jaz na to ne poznam odgovora, ker sem noseča 5 tednov, pa slabosti zaenkrat na srečo še ne poznam.

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (10.9.2005 13:36:26)

LENIKA ŽELIM TI LEPO NOSEČNOST PA ČIM MANJ SLABOSTI....    

LP   

Marina_ -> JUTRANJA SLABOST? (10.9.2005 14:12:39)

Meni je bilo slabo in sem bruhala med vgnezditvijo(slabo cca 4 dni in bruhanje).To je bilo tak čas kot pri tebi-1 teden do
Potem se je umirilo.Ni bilo več slabosti.

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (10.9.2005 20:55:29)

FRIZERKA HVALA ZA ODGOVOR.UPAM DA BO KMALU

LP

girly -> JUTRANJA SLABOST? (11.9.2005 11:45:35)

to ti želim tud jst.sporoči rezultat!

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (11.9.2005 13:06:13)

HVALA ZA ŽELJE.SPOROČIM KO BO KAJ NOVEGA.

LP     

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 7:46:15)

Draga Sandra, jaz tudi čakam nedeljo, če ne bo prišla , upam da vam bom lahko v ponedeljek sporočila lepo novico.Bruham ne, vendar že večkrat se mi je zgodilo prejšnji teden, da ko vstanem, mi se kr zavri v glavi, vsake tolko me malo zašpika v trebuhu, imam ga ful napetega.Pa še nek čuden izcedek imam, na dnevnem vložku vidim, drugačen kot kadarkoli prej.Bomo videli, ne bom se veselila prezgodaj, da ne bo razočaranje prevelik.Srečno!

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 8:21:15)

Hello Mateja!

Jaz jo nepričakujem v soboto.Res upam da je ne bo
da bomo kmalu srečke Kakšen izcedek imaš?
Verjela ali ne da sem tudi jaz imela včeraj čuden izcedek pa zadnjič tudi ko me je tako bolelo na levi strani....Drugače pa me tudi vsake toliko časa malo zaboli tam spodaj...enkrat na eni strani,drugič na drugi.....

LP   

tecka -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 10:48:59)

Kaj naj ti rečem? Bila noseča enkrat (potem ss) in mi je bilo slabo že pred M. Po ss pa vsak mesec kot namišljen znak ponovne nosečnosti. Pa še zdaj ni nič...
Mogoče je, mogoče ne, brez ciganke se ne ve. Če boš preveč mislila na slabost, ti bo slabo, potem boš pa še bolj razočarana nad neg. rezultatom.

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 11:05:26)

Odgovor Sandri:
Ne vem, kako bi ti opisala, ni kakor beli tok, ki je pri meni stalno prisoten, ne nekaj pretiranega, pa vendar, da moram nositi dnevne vložke.Malo bolj rumeno in nekako bolj gosto je bilo na vložku.Ma sej ne vem, sem že čisto nora od tega čakanja.Komaj čakam nedeljo oz. ponedeljek, da se ta dilema razreši.Al je al ni, če ni zdej bo pa drugič.Verjetno ti nisem dosti pomagala kajne???LP.

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 11:22:24)

Hello!

Mateja hvala za odgovor.Tudi pri meni ni navaden beli tok,je tud bolj rumen... takega res nisem imela tud pred ne.Ja jst tudi komi čakam nedeljo....če ne bo zdaj bo pa drugič...
A imaš že kakšnega otročka?

LP

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 12:49:01)

Odgovor Sandri:          ;           ;           ;           ;Ne nimam, to bi bil prvi.Zato je pričakovanje morda še večje.Imam pa dva nečaka, živa vražička, obožavam jih.Življenje brez otrok res menda ni življenje.Držim pesti zate.

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 13:12:31)

JA MATEJA JAZ TUD MISLIM DA ŽIVLJENJE BREZ OTROK NI ŽIVLJENJE.JAZ IMAM ŽE DVE PUNČKI.
JAVI KO BO KAJ NOVEGA PA DRŽIM PESTI ZATE....

LP

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (12.9.2005 14:24:17)

Hvala na lepih željah, javim v ponedeljek kaj bo.Srečno tebi in tvoji družini.

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 10:19:47)

Hojla Sandra!
Sam da ti sporočim, da sem včeraj dobila rehel izcedek, danes se je pojačal, sicer je nek čuden, ne kakor po navadi, ko dobim M.Mal rjav in kot neka vodnata kri - sploh ne vem kaj bi to blo, ma verjetno M (in to na 28.dan ciklusa, ki jo nikoli ne dobim tako zgodaj).Od verjetno nič in sem fullll .Več sreče prihodnjič.Držim pa pesti zate.LP!
PS:A si ti mogoče v prejšnjih nosečnostih imela kak izcedek?A je možno,da je to SS že pred početkom M?

TANTRA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 10:27:31)

No, se vama pridružujem, da imam tudi jaz obilni rumenkast izcedek. Pa tudi rahlo slabost zjutraj. Povišano TT, ful sem zaspana. Naj je ne bi dobila v ponedeljek...Iste znake sem imela pri prejšnji nosečnosti še pred izostankom....

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 10:37:16)

Ja seveda, dobrodošla Tantrs.Vse te znake, ki si jih prve zgoraj opisala, sem jaz imela v začetku tedna, včeraj pa ta izcedek.Kap me je skoraj zadela, ker sem tako močno upala.Sem se pa ful prhladila in sem vzela enih pat tablet Lekadol in sirup za kašelj Hehbion.Mogoče je to kej vplivalo, baje da nebi smele nič jemat.Kaj pri prvi nosečnosti si ti tudi mela tak blag rjavo - rdeč izcedek že pred izostankom M???Mogoče je pa še kaj upanja.Kaj misliš?

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 10:54:19)

HELLO MATEJA IN TANTRA

MATEJA JAZ SEM IMELA V DRUGI NOSEČNOSTI TRI MESECE
KRVAVO RJAVKAST IZCEDEK..KAKŠEN DAN MANJ KAKŠEN PA BOLJ
MANJ SEM POČIVALA VEČ JE BILO IZCEDKA...TAKO DA NI REČENO DA BO PRIŠLA KO VSAJ NE BI....PRI MENI BO JUTRI 28.DAN CIKLUSA....ČE PA SI JEMALA LEKADOL NI NIČ NAROBE KER JE TO EDINO ZDRAVILO KI GA NOSEČNICA LAHKO VZAME....TAKO SO MENO REKLI....

LP     

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 11:32:46)

Še nekaj za Matejo: to po moje ni ss jaz sem imela štiri ampak zmeraj malo kasneje oz. ko mi je že zamujala....Sej bo Mateja boš vidla...

p.s.tantra ti pa javi če bo kaj novega

LP   

TANTRA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 11:35:33)

Ne, jaz ga še nikdar nisem imela. Sem pa imela aprila ss in baje je bil posledica hude vročine v 6 tednu, saj baje vročina nad 38 stopinj ful škodi otroku. Vzameš lahko 3 lekadole na dan.
No, danes je 25 dan ciklusa in mi je ful slabo. Zaspana sem pa že nekaj dni in tudi slabo izgledam. Izcedek pa imam od 19 dne dalje. Ja, upajmo, da bo vse ok.

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 11:45:54)

Hvala Sandri in Tantri za pomoč (vsaj psihično).Ne vem kaj bo iz tega.Če se ne bo stopnjevalo v močno krvavitev, bom v ponedeljek vseeno naredila test, pa bomo vidli kaj bo pokazalo.Če je usojeno, naj bo, če ne pa drugič.Lep vikend obema, se še slišimo oz. pišemo kaj!

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 11:52:19)

Pa še to Sandra, zakaj se to dogaja,te krvavitve med nosečnostjo??Si se kdaj pogovarjala z G o tem, zakaj pride do tega oz. se da to preprečit?Hvala za odgovor.

SANDRA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 12:03:59)

Meni je takrat rekel da jih ima veliko nosečnic izcedek.
Jaz v prvi nisem imela v drugi pa.Vdrugi sem tudi krvavela v 17 tednu sem bila en dan v bolnici ampak je bilo vse vredu.Gin. je rekel da lahko pride do tega tudi
po spolnem odnosu tako da smo se mogli bolj nazaj držat.... hvala bogu da je bilo potem vse vredu z našo
Tino.Mi zdaj delamo na tem da bi dobili tretjega otročka...ampak ne vem zakaj imam občutek da bo tud meni spustl ...preveč smo živčne pa preveč pričakujemo....

p.s. tantra mogoče pa raste pikica v tebi...
držim pesti

MATEJA -> JUTRANJA SLABOST? (16.9.2005 12:16:53)

Po mojem so res največji krivec ti "moderni časi", sam delat, delat, mislit...stres in obremenitve, nepravilna prehrana, premalo športnih aktivnosti.Močno upam da imaš prov Sandra.Javi kaj bo s tabo, mogoče imaš ti več sreče, aja pa čestitke, da ste se odločili za tretjega otroka.Bi rekli Hrvati:Svaka čast.

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>