Doll
|
IZVIRNO SPOROČILO: katipi Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!! Kako si pa lahko ti tako nesramna?Te je on v drek porinil? Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!? Super,torej gospod je prišel do tebe in te opozoril da je to prepovedano!! Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!! Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo. To je naredil samo zato, da bi nekomu škodoval, iz gole hudobije!! Toliko o božičnem duhu... Aha,torej ,čeprav je nekaj prepovedano,ti učiš svoje otroke da naj se požvižgajo na pravila,saj ni nikogar bilo zraven Daj se najprej malo zazri v sebe ,kaj ti učiš otroke in kakšen vzgled si jim,potem pa govori o drugih,ki te opozarjajo na določene stvar,da to delajo iz hudobije. A luna seka al kaj vam je?
|