|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Človeška hudobija nima meja!!
28.12.2012 20:15:51   
katipi
Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!!user posted image
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?user posted image Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.
To je naredil samo zato, da bi nekomu škodoval, iz gole hudobije!! user posted image user posted image

Toliko o božičnem duhu...user posted image

< Sporočilo je popravil katipi -- 28.12.2012 20:16:41 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Človeška hudobija nima meja!!
28.12.2012 20:35:42   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Božič je že mimo user posted image  

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2012 20:40:55   
katipi
Mislim, da bi to naredil tudi pred tremi dnevi...user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.12.2012 20:42:21   
LuLu

Mislim, da bi to naredil tudi pred tremi dnevi...user posted image
Verjetno res nima božič nobene vloge pri tem user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
28.12.2012 22:03:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu katipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.12.2012 23:27:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2012 0:05:16   
nananaja
IZVIRNO SPOROČILO:...nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?...

brez vasega dovoljenja ne bi smel, ce ni uradna oseba :)

Prej bi rekla, da brez dovoljenja ne sme slike objavit, slika pa lahko po mili volji, a slika ni nikakršen dokaz...

< Sporočilo je popravil nananaja -- 29.12.2012 0:06:19 >

Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2012 0:42:50   
liliana

Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!!user posted image
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?user posted image Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.
To je naredil samo zato, da bi nekomu škodoval, iz gole hudobije!! user posted image user posted image

Zakaj je pa človek hudoben, če vas je zgolj opozoril, da se ne sme biti s kolesi na stadionu....tudi če nikogar ni tisti trenutek na stadionu....verjetno obstaja neka razlaga zato, da se ni dobro s kolesi voziti po stadionu....če dobro pomislim, na našem šolskem stadionu še nikoli nisem videla kolesarjev......tako kot se z avtom ne smeš voziti po kolesarski stezi (tudi če ni nobenega kolesarja na njej) tako se tudi s kolesom ne smeš voziti po štatidonu......

Kar se pa fotografiranja tiče....bili ste na javnem kraju....torej ste bili javno izpostavljeni in v vašo zasebnost ni bilo s fotografiranjem posegano (če bi vas recimo fotografiral na domačem dvorišču, bi bilo posegano v vašo zasebnost).....kot dokaz (za kako kazen recimo) se pa taka fotografija ne more uporabiti.....

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2012 1:25:13   
mateyka
zgleda da je ful picajzlast..

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2012 9:35:46   
Stanislava_

in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!?user posted image

Zakaj je hudoben, če je vstop prepovedan?

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2012 9:42:43   
tečla
Vrjetno na vhodu na stadion visi tabla da je vstop psom in kolesarjem prepovedan in ti si to ignorirala. Priše je povedal in vrjetno je to oskrnik tega stadiona in je to njegova služba.
Če te je tako motilo da vas je fotografiral bi pa stopila do njega in zahtevala pojasnilo čemu služi ta fotografija.
Jaz v teh dejanjih ve vidim hudobije še manj da te je z njimi kamorkoli potisnil.

(odgovor članu Stanislava_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2012 12:17:55   
Doll

Kako so pa eni ljudje nesramni in prav čakajo, kje lahko koga v d**k porinejo!!user posted image Kako si pa lahko ti tako nesramna?Te je on v drek porinil?
Danes je bilo lepo vreme, pa sem svoje 4 otroke odpeljala na bližnji šolski štadion. Punce (petletni hčerki) smo bile s kolesi, fanta (8,12) s skiroji. Otroci so se ravno začeli voziti, tam pa je bil nek starejši moški (cca. 55 let) in takoj prišel do mene, češ, sem pa že ne smete s kolesi, saj je psom in kolesarjem prepovedan vstop!?!? Super,torej gospod je prišel do tebe in te opozoril da je to prepovedano!! user posted image Sem si mislila svoje, ampak takoj poklicala otroke. Trajalo je nekaj minut, da so se zbrali, saj je štadion precej velik, nakar zagledam v daljavi na parkirišču tega deda, kako nas slika s fotoaparatom!?!?, kao, zdaj imam dokaz, da vas bom prijavil kajjazvemkomuže!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne bi rekla, če bi koga ovirali, ampak štadion je bil prazen (z izjemo tega človeka) in šele prišli smo, pa tudi ostali ne bi dolgo, saj je precej pihalo.

Aha,torej ,čeprav je nekaj prepovedano,ti učiš svoje otroke da naj se požvižgajo na pravila,saj ni nikogar bilo zraven user posted image

Daj se najprej malo zazri v sebe ,kaj ti učiš otroke in kakšen vzgled si jim,potem pa govori o drugih,ki te opozarjajo na določene stvar,da to delajo iz hudobije.
A luna seka al kaj vam je?

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.12.2012 21:01:34   
*poppy*
Pa kaj ste se ene spravile nanjo, kot da je komu kaj naredila! Katipi, se strinjam s teboj, vse sorte ljudi imaš ki samo gledajo kje bodo komu kaj slabega naredili. Že tukaj na teh forumih jih mrgoli, raznih čistunk, ki ne znajo pomesti pred svojim pragom. Ste ve, ki tako napadate, peljale svoje otroke ven v naravo na svež zrak ali samo pred kompom sedite pa sejete svoje nezadovoljstvo? In ta tipo na stadijonu je pač moral takrat najti eno žrtev da je nafilal svoj prevelik ego. Ne verjamem, da bo kaj naredil s tistimi slikami. Na tvojem mestu bi mu še pomahala ko vas je slikal.
Doll, očitno luna precej seka nate da si tako nataknjena?user posted image al pa mogoče ponoč nisi bla? Sem nesramna? Kaj pa ti?

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.12.2012 21:32:58   
TomTaylor
Ok, na štadionu res nimaš kaj s kolesom in skiroji iskat, sploh če ni asfalta user posted image - si predstavljam, da je stadion nov, kot naš - travica kot tepih, proge iz posebne pene, sploh pa sredi decembra, halo, kaj ti je, s kolesi! Kje ti živiš!? Prav v brk se posmehuješ ubogim ljudem, ki so pričakovali, da greš decembra s sankami in smučkami na sosednji hrib, zimske radosti in te scene... Kot dokaz za to brezvezno zimo, si je naredil še par fotk.... Če bi bilo par stopinj topleje, bi lahko s seboj imeli še kopalke in brisače..... Kaj se sploh sekiraš te praznične dni, folk je že malo ubrisan od teh zmešanih letnih časov user posted image Mogoče je celo upokojeni/(bognedaj) odpuščeni redar, pa nekako ne more ven iz svoje (poklicne) kože....Morš mal štekat okoliščine user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu *poppy*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.12.2012 21:39:56   
mateyka
a kdo je komu kaj slabega naredil? noben nobenmu. oba sta pretirano dramatično odreagirala - prvo model, pol pa še avtorica. kot da ji je nogo odgriznu, on pa kot da mu je njivo stacala. v vsakem primeru - chill out oba. in peace user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.12.2012 21:40:14 >

(odgovor članu *poppy*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.12.2012 21:53:59   
PeggyBundy
Katipi, očitno nisi ravno športnica, sicer bi razumela, zakaj se na stadion ne sme s kolesi.
Zakaj pa niste šli s kolesi v športno dvorano?

In svojih otrok ne učiš ravno dobrega zgleda.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.12.2012 23:27:29   
Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

v vsakem primeru - chill out oba. in peace user posted image

Sam res user posted image ..vreme se je že ohladilo..najbrž glave z njim tudi.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
30.12.2012 10:42:48   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

a kdo je komu kaj slabega naredil? noben nobenmu. oba sta pretirano dramatično odreagirala - prvo model, pol pa še avtorica. kot da ji je nogo odgriznu, on pa kot da mu je njivo stacala. v vsakem primeru - chill out oba. in peace user posted image

se strinjam z mateyko. po moje si bila še ful jezna, ko je šla to pisat. po naslovu sem čakala kaj veliko hujšega.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
30.12.2012 11:35:05   
Doll

IZVIRNO SPOROČILO: *poppy*

Pa kaj ste se ene spravile nanjo, kot da je komu kaj naredila! Povedale smo tako kot je Katipi, se strinjam s teboj, vse sorte ljudi imaš ki samo gledajo kje bodo komu kaj slabega naredili. In kaj ji je slabega naredil? To da je rekel,da so določene stvari prepovedane :) Že tukaj na teh forumih jih mrgoli, raznih čistunk, ki ne znajo pomesti pred svojim pragom. Vključno s tabo kajne Ste ve, ki tako napadate, peljale svoje otroke ven v naravo na svež zrak ali samo pred kompom sedite pa sejete svoje nezadovoljstvo? oboje In ta tipo na stadijonu je pač moral takrat najti eno žrtev da je nafilal svoj prevelik ego. Avtorica je tudi nafilala svoj ego kajne Ne verjamem, da bo kaj naredil s tistimi slikami. Na tvojem mestu bi mu še pomahala ko vas je slikal.
Doll, očitno luna precej seka nate da si tako nataknjena? Nisi me še imela priložnost spoznati ko sem nataknjena user posted image al pa mogoče ponoč nisi bla? Sem nesramna? Kaj pa ti? Jaz sem človek,ki povem tako kot je,če tebi paše ali pa ne . Moje besede vzemi kakor hočeš ;)
Niti malo,a sploh znaš biti nesramna ?

(odgovor članu *poppy*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
30.12.2012 18:21:55   
Paštetka
Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko, da je podhranjen kakšen pes ali druga žival, da je nekdo nekaj otroku naredil....

Tega sploh nisem pričakovala...

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 20
30.12.2012 20:15:28   
muco

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko, da je podhranjen kakšen pes ali druga žival, da je nekdo nekaj otroku naredil....

Tega sploh nisem pričakovala...

user posted image user posted image

Tudi jaz sem pričakoval vsaj scufano mačko, .... user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
31.12.2012 8:42:38   
Colt

IZVIRNO SPOROČILO: muco
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka
Glede na naslov sem mislila, da je nekdo scufal kakšno mačko....

user posted image user posted image
Tudi jaz sem pričakoval vsaj scufano mačko, .... user posted image user posted image

Kako pa zgleda scufana mačka? No...vsekakor upam da scufa nazaj...user posted image
user posted image user posted image user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu muco)
Neposredna povezava do sporočila: 22
31.12.2012 9:57:04   
blaža
Po stadijonih z travo, se pa res ne rije s kolesi user posted image . Itak te je lepo opozoril. mogoče je pa on zadolžen, da skbi , da bo vse ok na stadionu, kak vzdrževalec,..slikal je pa najbrž zato, če pride do škode, da ima dokaz,.. po mojem pretirano, samo že kmečka pamet ti pravi, da to ni mesto za se vozit s kolesi, da se vso travco zrije,..

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
31.12.2012 10:17:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu blaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
31.12.2012 17:43:32   
katipi
user posted image Uff, kakšen plaz se je usul...
Sem šla še enkrat pogledat, če sem kje napisala, kakšen je štadion, pa nisem. Je pa pretežno asfaltiran in mi smo tistih par minut vozili po asfaltu.
In jaz nisem nikjer zasledila nobene opozorilne table.
Na komentarje o moji nesposobnosti vzgajanja otrok pa raje ne bi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?